-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Apatinių drabužių kolekcijos modeliu tapusi Vaida Skaisgirė subtiliai apsinuogino

Pirmadienio vakarą viename sostinės prekybos centrų oro temperatūra šoktelėjo ir priminė vasarą, mat moteriškus apatinius demonstruojančios žinomos moterys privertė visų vyrų širdis plakti greičiau. Stilingamo vakaro metu susiliejo žavinga prancūziška dvasia ir kerintis moters grožis. Podiumu žengusi Vaida Skaisgirė prisipažino, kad yra išranki tam, ką dedasi ant savo kūno.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vienos moterys preciziškai derina kiekvieną komplektą, kitos – traukia pirmus pasitaikiusius apatinius iš stalčiaus ir nesuka galvos. V.Skaisgirė prisipažino, kad yra iš tų moterų, kuri derina apatinius prie aprangos ir yra išranki. „Gyvenime esu preciziška ir subtili, esu smulkmeniška visose srityse: pradedant nuo kulinarijos ir baigiant  kalbą apie aprangą“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Vaida.

Paklausta, kiek daugiausiai yra išleidusi apatiniams, V.Skaisgirė nusijuokė. Moteris nenorėjo išduoti tikslios sumos, tačiau paatviravo, kad niekada neatsispiria vieno prekės ženklo gaminiams. „Jei esu užsienyje, tai visada užsuku į „Victoria‘s Secret“ parduotuvės. Esu šio prekinio ženklo gerbėja“, – prisipažino Rolando Skaisgirio žmona. Moteris pasakojo, kad jei turi laiko kiekvienais metais nepraleidžia ir įspūdingo „Victoria‘s Secret“ renginio, tačiau ji ne tik akis pagano į gražius apatinius, bet ir semiasi idėjų savo darbo srityje, kurias vėliau gali panaudoti Lietuvoje.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vaida Skaisgirė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vaida Skaisgirė

Be Vaidos teatralizuotame „Belle Toujours“ mados renginyje išskirtines moteriškų apatinių drabužių kolekcijas taip pat pristatė Aistė Paškevičiūtė, Akvilina Ubartaitė, Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė. Žinomos moterys renginio metu buvo šiek tiek drovios, todėl savo kūną slėpė po seksualiais chalatėliais ar žaismingomis pižamomis. Nėriniuotus ir kūno linkius pabrėžiančius apatinius buvo pavesta demonstruoti profesionalioms manekenėms.

Vakaro metu garsios Lietuvos moterys dalinosi moteriško grožio ir nepriekaištingos išvaizdos paslaptimis. Renginio vedėjas Vytautas Rumša jaunesnysis kalbino Renatą Mikailionytę ir Adriją Čepaitę.

Renginys „Belle Toujours“ ‒ tai jausminga įžanga į vasario mėnesį, kurį centras „Panorama“ skelbia Grožio mėnesiu.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius