Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdovanojimai „Tech Top 2016“: garsi publika ir inovatyvūs muzikantų pasirodymai

Šeštadienio vakarą žinomi žmonės susirinko į nacionalinius technikos apdovanojimus „Tech Top 2016“, kurių metu apdovanota geidžiamiausia metų technika. Vakaro metu ne tik buvo išdalinti apdovanojimų trofėjai, bet ir skambėjo šalies muzikos žvaigždžių pasirodymai.
Apdovanojimų svečiai
Indrė Kavaliauskaitė ir Vytautas Rumšas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nacionaliniai technikos apdovanojimai Lietuvoje surengti jau antrą kartą. Šių metų apdovanojimų scenos šeimininkais tapo Vytautas Rumšas ir Indrė Kavaliauskaitė.

Savo pasirodymus scenoje surengė dainininkai Donatas Montvydas, Vaidas Baumila, Rosita Čivilytė, Monika Liu, grupė „Naktinės personos“, iliuzionistas Rokas Bernatonis, pasaulinio garso žonglierius Niels Duinker, aktorė Inteta Stasiulytė, laidų kūrėjas Mindaugas Rainys bei vlogerė Agnė Juškėnaitė.

Į efektingo pasirodymo sceną dainininkas Donatas Montvydas šį kartą nusileido tiesiog iš palubės, ir atliko televizijos žiūrovams dar nematytus kaskadinius triukus. Scenoje jis pasirodė su bičiuliu Gyčiu Valicku-Echoes.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donato Motvydo pasirodymas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donato Motvydo pasirodymas

Atlikėjo Vaido Baumilos pasirodymas žiūrovus nukėlė į postapokaliptinę ateitį, „Naktinės personos“ pakvietė į dūmų ir lazerių šou.

Vienas sudėtingiausių šou numerių – pirmą kartą Lietuvos scenoje Monika Liu parodė papildytos realybės, kurio metu atlikėja dar ir levitavo.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Liu
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Liu

Netikėto šou uždarymo numerio žvaigžde tapo vokalo karalienė Rosita Čivilytė, pasirodžiusi tokiame amplua, kuriame šios divos dar nematė niekas.

Technikos nugalėtojų apdovanojimai šiais metais palydėti ne tik dainininkų pasirodymais, bet ir profesionaliais choreografiniais numeriais, panaudojant naujausius technikos prietaisus bei neįtikėtinu du pasaulio Gineso rekordus turinčio Roko Bernatonio magijos šou, kuriam atlikti pasikvietė pasaulinio lygio žonglierių Niels Duinker.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rosita Čivilytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rosita Čivilytė

Apdovanojimuose sužibėjo ir gerai pažįstamas pareigūnės Livetos Pusvaškės-Livos (aktorė Ineta Stasiulytė) personažas iš komedijos „Gautas iškvietimas“. Šiems apdovanojimams pasivadinusi TechLiva, pareigūnė ne tik tik įteikė virtuvės technikos nominacijas, bet ir paaiškino, kaip virtuvinius ir buities prietaisus panaudoti grožio procedūroms.

Apdovanojimus teikė dizainerė Julija Janus, fotografas Nerijus Paluckas, olimpinis prizininkas irkluotojas Saulius Ritter, aktorius Džiugas Siaurusaitis, „Topo grupės“ valdybos narys Aurelijus Rusteika, Merūnas ir Erika Vitulskiai, Alfas Ivanauskas, iliuzionistas Rokas Bernatonis, Donatas Montvydas ir kiti.

Tradicinių nacionalinių technikos apdovanojimų rezultatus lėmė balsavime dalyvavę technikos vartotojai. Už geidžiamiausią techniką šiais metais savo balsus atidavė 400 tūkstančių žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius