Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Apie plaukikės figūrą pasisakęs N.Kesminas atsiprašo: „Nebuvo tyčinių intencijų“

Prieš kelias dienas įsibėgėjusios Tokijo olimpinės žaidynės ne visiems prasidėjo linksma gaida. Štai sekmadienį olimpiečių plaukimą komentavęs Nerijus Kesminas sulaukė pasipiktinimo bangos po to, kai tiesioginės transliacijos metu aptarė vienos iš plaukikių figūrą.
Fausta Marija Leščiauskaitė, Nerijus Kesminas, Inga Jankauskaitė
Fausta Marija Leščiauskaitė, Nerijus Kesminas, Inga Jankauskaitė / 15min klijuotė

Apie ne vienerius metus sporto komentatoriumi dirbantį Nerijų Kesminą iš pradžių užsiminė atlikėja Inga Jankauskaitė. Moteris savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame girdimas vyro balsas.

„Oho. Nepanašu į plaukikės figūrą, tiesą sakant“, – po prunkštelėjimo tiesioginiame eteryje apie moters figūrą kalbėjo N.Kesminas.

Tokijo olimpines žaidynes stebėjusi I.Jankauskaitė neslėpė pasipiktinimo šiais vyro žodžiais. Ji negalėjo patikėti, ką teko išgirsti per televiziją.

„Leidžiat sau, komentatoriau. Kas čia per prunkštelėjimai? Fui“, – pasidalinusi įrašu rašė atlikėja. Tiesa, netrukus iš komentatoriaus sulaukusi viešo atsiprašymo, įrašą I.Jankauskaitė nusprendė ištrinti.

„Kadangi viešas komentaras su apgailestavimu buvo – postą išėmiau. Gražios olimpiados visiems“, – socialiniame tinkle rašo atlikėja.

Po žinomos atlikėjos paviešinto vaizdo įrašo pasirodė ir dar daugiau komentatoriaus žodžiais pasipiktinusių žmonių. Dauguma svarstė, kad tai buvo neprofesionalaus komentatoriaus darbas, tačiau, pasirodo, tiesa buvo visai kita.

Į tai sureagavusi nuomonės formuotoja Fausta Marija Leščiauskaitė taip pat pasidalino įrašu ir trumpai pasakė tik vieną žodį apie N.Kesmino replikas – „gėda“.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Nerijus Kesminas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Nerijus Kesminas

Dėl kilusios situacijos 15min susisiekė ir su pačiu Nerijumi Kesminu, kuris patikino, kad dėl išsakytų žodžių gailisi.

„Buvo pasakyta tai, kas pasakyta. Tai žmonių vaizduotės padariniai. Ten nebuvo jokių tyčinių intencijų, tiesiog reagavau į situaciją. Aš atsiprašau, jei ką nors įžeidžiau.

Tos sportininkės turbūt atsiprašinėti nereikia, nes ji manęs nei girdėjo, nei sužinos gyvenime, kas aš toks. Atsiprašau merginų, kurias įskaudinau“, – apie per tiesioginę transliaciją ištartus žodžius kalbėjo N.Kesminas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius