Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie tėvystę nekalbantis Viktoras Uspaskichas filmuodamasis galimai išsidavė ir be žodžių

Kuris laikas vis netyla kalbos, kad europarlamentaras Viktoras Uspaskichas ir jo jaunesnė partijos kolegė susilaukė jau antro vaiko. Nors pats politikas šia tema nedaugžodžiauja, akyliems internautams bei žinomiems žmonėms šį kartą pro akis nepraslydo interviu vaizdo įraše už nugaros matomas kūdikio kilimėlis.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / Stop kadras

Politikas, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas jau kurį laiką yra apkalbų apie asmeninį gyvenimą sūkuryje – šnabždamasi, kad Darbo partijos pirmininkas su perpus jaunesne kolege augina mažametį sūnų. Vasarą pasklido ir kita žinia – esą jo širdies draugė laukiasi jau antros atžalos.

„Visais vaikais, kurie gimsta, aš džiaugiuosi, bet jokios informacijos iš šeimos vidaus niekam neteikiu“, – tąkart 15min komentavo politikas.

Neseniai imta kalbėti, kad jaunesnė V.Uspaskicho kolegė antrą atžalą jam jau pagimdė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktoras Uspaskichas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktoras Uspaskichas

Ne vienas žurnalistas spalio 23-iąją vykusioje nuotolinėje spaudos konferencijoje V.Uspaskicho klausė, ar tiesa, kad jis neseniai susilaukė vaiko, tačiau Darbo partijos pirmininkas į šiuos klausimus griežtai neatsakinėjo.

„Klausimus, liečiančius trečiuosius asmenis, jiems ir uždavinėkit“, – pareiškė jis.

Perklaustas apie tą patį, jis tvirtino, kad žurnalistai ir taip žino, jog V.Uspaskichas jau 20 metų aktyvioje politikoje niekada nekalbėjo apie asmeninius reikalus.

„Ir nekalbės, tiesiog nesivarginkit“, – apie save trečiuoju asmeniu kalbėjo politikas.

Tačiau belaukiant Seimo rinkimų antro turo rezultatų, kai davė interviu nuotoliniu būdu, savo namuose nusifilmavęs vyras turbūt neapsidairė ir nepastebėjo, kad už jo nugaros – į kadrą patekęs kūdikio kilimėlis. Pastabūs socialinių tinklų vartotojai suskubo diskutuoti, teigdami, kad ši detalė pati išdavė, jog politikas augina mažametį vaiką.

Stop kadras/Viktoras Uspaskichas
Stop kadras/Viktoras Uspaskichas

Galimai slepiami politiko santykiai aptarinėjami ir internetinėje erdvėje. Kartą čia net buvo paviešinta nuotrauka, kurioje V.Uspaskichas užfiksuotas leidžiantis laiką restorane kartu su jaunesne moterimi. Teigiama, kad neseniai jiedu lankėsi ir Palangoje, kur V.Uspaskichas buvo pamatytas stumiantis vaiko vežimėlį, o šalia jo buvusios moters pilvas priminė nėščiosios.

Su politiku poruojama moteris – už jį jaunesnė kolegė, su Darbo partija ji yra kandidatavusi rinkimuose.

15min primena, kad Viktorą Uspaskichą ir jo buvusią žmoną Jolantą Blažytę teismas išskyrė 2017-ųjų metų vasarį. 25-erius metus trukusi santuoka buvo nutraukta dėl abiejų sutuoktinių kaltės.

V.Uspaskichas ir J.Blažytė turi dvi dukras, viena iš jų jau pilnametė. Politikas iš pirmos santuokos taip pat turi dar du vaikus – sūnų ir dukrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius