Apklausa apie seksą darbo vietoje atskleidė įdomią statistiką

Žinia, darbas užima daugelio žmonių didesnę gyvenimo dalį. Tačiau, anot specialistų, darbe reikėtų bent pagalvoti apie seksą. Portalas Joblist.ru atliko apklausą šia tema ir sužinojo daug įdomių dalykų.
Seksas darbe
Seksas darbe / 123RF nuotr.

Per apklausą paaiškėjo, kad 20 proc. darbuotojų nuolat galvoja apie seksą darbo metu. 45 proc. – keletą kartų per dieną, o  18 proc. veja tokias mintis šalin darbo metu. Dar 10 proc. galvoja apie „tai“ per pertraukas.

Tarp apklaustųjų pasitaikė ir labai rimtų atsakymų: „darbe reikia tik dirbti“. Tuo tarpu jauni žmonės sakė: „kai užeina į biurą gražios merginos, suprantama, iš karto imi galvoti apie seksą“, o ištikimi vyrai ir žmonos tvirtino: „aš labai myliu savo žmoną ir galvoju apie seksą tiktai su ja“, „aš labai dažnai galvoju apie savo mylimąjį“.

Buvo tarp apklausos dalyvių ir nelaimingų vyrų: „moterys neduoda man“ ir keistų moterų: „galvoju apie seksą, kol dažausi“.

Seksas darbe baigiasi ir santuoka

Beje, jei paanalizuotume moterų ir vyrų atsakymus, tai vyrų, nuolat galvojančių apie seksą, yra tris kartus daugiau nei moterų. Užtat moterų, negalvojančių apie seksą darbo vietoje, tris kartus daugiau nei vyrų! Po porą kartų per dieną apie seksą per pietų pertrauką galvoja vienodai vyrų ir moterų.

Taip pat per apklausą paaiškėjo, kad kas trečias respondentas turėjo intymių santykių darbe. 20 proc. tai buvo atsitiktiniai ryšiai, 12 proc. – romanas su kolega ir 6 proc. – seksas su viršininku.

Rečiau nei kiti arba apskritai negalvoja apie seksą buhalterijos ir personalo skyriaus darbuotojai.Iš 6 proc., pateikusių savo atsakymo variantą, daugelis kalbėjo apie seksą su savo žmona ar mergina darbe. Kai kuriems iš jų tai baigėsi santuoka.

Daug respondentų mylėjosi viršininko kabinete

Viena respondenčių atsakė, kad kai ji buvo jaunesnė, prie jos seksualiai priekabiavo vadovai, ir dėl to jai vis tekdavo išeiti iš darbo. Dėl šios priežasties apklausos dalyvė darbą keitė net tris kartus. O kita prisipažino: „aš turėjau intymių santykių su viršininku po to, kai išėjau iš darbo“.

Vienas vyras atsakė, kad jis turėjo intymių kontaktų su buvusiomis bendradarbėmis, o su esamomis tik flirtuoja. Nepaisant to, kad tik 6 proc. atsakiusių turėjo intymių santykių su viršininku, 31 proc. apklaustųjų mylėjosi viršininko kabinete!

Kitos populiarios mylėjimosi vietos: tualetas, virtuvė, liftas.

Tarp kitokių atsakymų variantų buvo ir seksas asmeniniame kabinete, automobilyje, pagalbinėse patalpose, rūbinėje, derybų ir poilsio kambariuose. Taip pat tiesiog ant rašomojo stalo.

Dauguma apklausos dalyvių (67 proc.) – vyrai. Statistikos duomenimis, vyrai ne tik dažniau galvoja apie seksą darbe, bet jie turi ir daugiau intymių santykių darbe. Nepaisant to, ir daug moterų turėjo santykių su viršininku ar romaną su kolega.

Sekse su viršininku pirmauja dailioji lytis

Atsitiktinių santykių su kolega lyderiai –  taip pat vyrai. Pagal nuolatinių romanų kiekį – maždaug vienodi rodikliai su nežymia moterų persvara. O štai sekse su viršininku aiškiai pirmauja dailioji lytis.

Per apklausą taip pat paaiškėjo, kad dažniau apie seksą darbe galvoja žmonės, kuriems per 40 metų.

25 proc. žmonių, dirbančių gamyboje, nuolat galvoja apie seksą darbe.

Be to, išsiaiškinta, kad 74 proc. IT, rinkodaros ir logistikos skyrių darbuotojų apie seksą galvoja reguliariai ar nuolat. Rečiau nei kiti arba apskritai negalvoja apie seksą buhalterijos ir personalo skyriaus darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius