Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa: Išrink „Metų skandalą 2010“

Kaip ir kasmet, 2010-aisiais netrūko ryškių įvykių – skandalų, sulaukusių ne tik interneto komentatorių bet ir plačiosios visuomenės dėmesio. Į nepatogias situacijas
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

1. Donatas Montvydas pašalintas iš „Eurovizijos“.  Dainininkas D.Montvydas buvo pašalintas iš šiųmečio Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos konkurso, mat jo daina „Running Fast“, siūloma pažeidė EBU patvirtintą konkurso taisyklių punktą, skelbiantį, jog kūrinys negali būti viešai skambėjęs iki 2009 m. spalio 1 d. Kurį laiką neprisiminęs, kad anksčiau jau yra atlikęs dainą viename festivalių, vėliau D.Montvydas sakė besigailintis incidento.

Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė

2. Irma Jurgelevičiūtė galimai apsivogė. O kiek triukšmo kilo! Televizijos laidos, dienraščiai ir visi kas galėjo „nuskalbė“ dainininkę. Jau seniai Lietuvos žemelė matė tokį skandalą – kad žinoma atlikėja net mintį prisileistų savintis kolegų asmeninius daiktus ir pinigus. Projekte „Šoks su manimi“ dalyvavusi I.Jurgelevičiūtė įtariama gviešusis kitų šokėjų kelnaičių, kosmetikos ir net grynųjų. Naktis areštinėje, ašaros, vieša drama – šiam įvykiui užteko visų skandalui būdingų atributų.

V. Ovadnevo nuotr./Ineta Puzaraitė
Ineta Puzaraitė

3. „Studentės“ – seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės – apsinuogino. Kai 20-metė nusifotografuoja vyrams skirto žurnalo viršeliui, daugelis neslepia nuostabos. Ypač, jei ši mergina ankčiau dainavo išties gan jauną auditoriją turinčioje grupėje „Mokinukės“. „Tai – viena iš sudedamųjų mano darbo dalių, – fotosesiją yra komentavusi Irūna. Tad ko čia stebėtis, kad po kurio laiko ir juos sesuo Ineta nusimetė visus drabužius prieš kito žurnalo fotografo objektyvą. Oi anksti merginos nusirengė. Kas bus, kai sulauksite 30-ies?

4. Marijonas Mikutavičius per krepšininkų sutiktuves nesudainavo „Trijų milijonų“. Ir piktų pabarimų, ir atviro putojimosi iš tautiečių sulaukė dainininkas, per bronzą Pasaulio krepšinio čempionate išplėšusių Lietuvos krepšininkų sutikimą atsisakęs dainuoti „Tris milijonus“. Dėl sukilusio šurmulio M.Mikutavičius net išplatino viešą pasiaiškinimą, kuriame papunkčiui išdėstė visus savo sprendimo motyvus. Tiesa, aistroms atslūgus, neatrodo, kad tauta jį myli mažiau.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Asmik Grigorian
Asmik Grigorian

5. Asmik Grigorian buvo sulaikyta Rygoje. „Už pasipriešinimą policijai apsvaigusi A.Grigorian sulaikyta Rygoje“ – tokios antraštės sukėlė tikrą furorą. Ką jau kalbėti apie tai, kad areštinėje garsi operos solistė dainavo ir dar keikė pareigūnus. Žibalo į ugnį papylė ir internete pasirodžiusi filmuota medžiaga iš areštinės. Tad po šio sulaikymo latviai surengė net tarnybinį patikrinimą. Kaip pat sakė latvių režisierių Viesturą Kairišą mėginusi nuo pareigūnų ginti A.Grigorian atsipirko 70 latų (340 litų) bauda už chuliganišką elgesį, bet kalbos apie jos „solo partiją“ Rygos areštinėje skambės dar ilgai.

LNK nuotr./Inga Valinskienė
Inga Valinskienė

6. Išsprūdusi apnuoginta Ingos Valinskienės krūtis. Per tiesioginę transliaciją išsprūdusi apnuoginta Seimo narės Ingos Valinskienės krūtis sukėlė tikrą sumaištį. Tarsi ne krūtis būtų išsprūdusi, o mažiausiai nutūpęs NATO naikintuvas. Su Andriumi Butkumi šokusios I.Valinskienės suknelė smuktelėjo žemyn ir netyčia apnuogino kairiąją krūtį. Bet kas buvo pražuvo, juolab ir pati moteris sakė, kad antrąsyk taip nenutiks.

7. Nesibaigiantis Mariaus Gelažniko ir gydytojo konfliktas. Verslininkas M.Gelažnikas ir jį operavęs chirurgas Kęstutis Bliznikas šiemet įsivėlė į tikrą teismų maratoną. Chirurgas verslininką kaltino šmeižtų (anas jį „šundaktariu“ išvadino), o pats M.Gelažnikas gydytoją peikė dėl trūkstamos kompetencijos. Ir nė vienas neketino nusileisti. Kaip katinas Tomas ir peliukas Džeris kovoje dėl teisybės ir išlikimo...

V. Ovadnevo nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

8. Tariamas Egidijaus Dragūno ir Svetlanos Proninos konfliktas. Kai pasirodė informacijos, kad grupės SEL lyderis E.Dragūnas į kontraversiškąją advokatę S.Proniną šveitė stiklinę, visuomenė neužtruko pasipiktinti. Tiesa, pats dainininkas dievagojosi tik tapęs atpirkimo ožiu. Po to pasirodė žinių, kad S.Proninai veidą sudraskė kita moteris. Kad ir kaip ten nutiko, triukšmo daug.

9. Netikros Oksanos Pikul, Marinos Daščenkos ir jų kolegių anketos. Intymūs pasiūlymai, gundančios nuotraukos, tigriškas žvilgsnis. Ko tik neprisigalvojo šviesiaplaukių gerbėjai (o gal priešai?). Tiek anketų įvairiuose socialiniuose ir reklaminiuose tinklalapiuose pridarė, kad visi net pasimetė, kur tiesa, o kur jau melas. Kažin, kaip jos pačios atskiria...

Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Žilvinas Šilgalis
Žilvinas Šilgalis

10. Neįvykęs „Faithless“ koncertas. Nors ir žadėta, kad  Vilniuje spalio 19-ąją turėjęs vykti grupės „Faithless“ koncertas bus perkeltas – kol kas nieko kaip negirdėt, taip negirdėt. Sako, gal bus kovą, o kas ten žino. Gerai, kad bent pinigus, regis, sąžiningai už bilietus grąžino.

11. Žilvinas Šilgalis. Seimo narys su karvės kostiumu? O gal persirengęs moterimi? Ne, geriau apnuoginta krūtine... Gana normalu, ypač, jei etikos sargai tik grūmoja pirštuku ir neskiria baudų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius