Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Apsinuoginę Marius Jampolskis ir Urtė Šilagalytė vaizdo klipe „atskleidžia moters prigimtį“

Tinklalapyje „Youtube“ pasirodė ne visai advento nuotaiką atitinkantis aktoriaus Mariaus Jampolskio ir dainininkės Urtės Šilagalytės bendras vaizdo klipas „Henry Lee“.
Marius Jampolskis ir Urtė Šilagalytė
Marius Jampolskis ir Urtė Šilagalytė / Kadras iš vaizdo klipo

Kūrinio pradžioje matyti, kad veiksmas vyksta viename sostinės miegamųjų rajonų, ant įprasto blokinio daugiabučio stogo ir namo kieme. Vėliau veiksmas persikelia į butą, kur vonioje nuogi sėdi Urtė ir Marius.

U.Šilagalytei sausį sueis 20 metų, o M.Jampolskiui šiuo metu 33-eji ir jis jau spėjo užsitarnauti mergišiaus reputaciją.

Kadras ia vaizdo klipo/Marius Jampolskis
Kadras iš vaizdo klipo/Marius Jampolskis

Kaip rašoma „Youtube“ surašytoje informacijoje apir kūrinį, jis buvo perkuriamas daug kartų. „Urtė ir Marius drąsiai pateikia jums gyvenimo realybę... Pirminis šio klipo variantas buvo sugalvotas daug atviresnis bei drąsesnis, tačiau buvo pabijota, kad „Marijos žemėje“ žmonės gali to nesuprasti“, – rašo vaizdelį įkėlę autoriai. Dainos tekstą rašė Gintaras Patackas.

„Klausytojus norime patikinti, kad kuriant nebuvo naudojami jokie alkoholiniai gėrimai ar narkotinės medžiagos. Klipo filmavime visi buvo blaivūs ir sąmoningi. Mes neskatiname piktnaudžiauti alkoholiu ir nenorime turėti nemalonumų su blaivybės puoselėtojų organizacijomis, tiesiog tai tik galimybė pažvelgti į visa tai „easy“ (liet. lengvai)“, – komentavo M.Jampolskis, kuris klipe matomas su gėrimo, primenančio degtinę, buteliu. Trumpą filmuką prodiusavo Žilvinas Žvagulis.

15min.lt nuotr./Akimirka ia klipo  Henry Lee filmavimo
Akimirka iš klipo „Henry Lee“ filmavimo

Pabrėžiama, kad U.Šilagalytė sutiko nusimesti drabužius klipui tik „per celofaną“. „Klipas – idėjinis kūrybinės grupės darbas, nesiekiantis pelno, o tik nešantis savyje žinutę apie moters prigimtį. Iš meilės galima ne tik nužudyti, bet ir užbetonuoti“, – teigė M.Jampolskis. Klipą režisavo Herbertas Alksnevičius, dainos melodija pasiskolinta iš žinomos Nicko Cave‘o ir P.J Harvey to paties pavadinimo dainos.

Mariaus Jampolskio ir Urtės Šilagalytės daina:

VIDEO: Urte ir Marius Jampolskis "Henry Lee"
Kūrinio originalią versiją atlieka Nickas Cave‘as ir P.J Harvey:

VIDEO: Nick Cave & P.J Harvey -Henry Lee

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius