Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsinuoginusi Mariaus Jampolskio mylimoji Renata: „Esu kitokios nuomonės, nei visi konservatyvūs lietuviai“

Penktadienį Lietuvos žiniasklaidą pasiekė aktoriaus Mariaus Jampolskio mylimosios Renatos Uzialkaitės (25 m.) fotoaktai. Menotyrą studijuojanti mergina tikina, kad po šios atviros fotosesijos ji sulaukė tik teigiamų atsiliepimų. Renatą palaiko ir artimieji.
Marius Jampolskis su drauge
Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Marius matė mano nuotraukas, jam labai patiko fotosesija. Tėčiui taip pat patiko, jis tik užsiminė, kad su tokia šukuosena, kokia man buvo padaryta fotosesijos metu, manęs nelabai pažintų. Viskas buvo gerai, visų žmonių reakcijos buvo geros“, – apie vyrams skirtame žurnale „Playboy“ pasirodžiusias nuotraukas kalbėjo R.Uzialkaitė.

Mergina nebijo, kad kada nors dėl tokių atvirų nuotraukų jai teks gailėtis.

„Nebijau. Esu kitokios nuomonės, nei visi konservatyvūs lietuviai ir nematau tame dalyke nieko blogo. O ko čia gėdytis? Kiekvienas turime kūną, vienas – vienokį, kitas – kitokį. Nematau nieko blogo jį parodyti“, – įsitikinusi ji.

Kritiškai save vertinanti R.Uzialkaitė patikino, kad fotosesijos rezultatai patenkino jos lūkesčius.

Playboy nuotr./Renata Uzialkaitė
Playboy nuotr./Renata Uzialkaitė

„Kiekviena moteris randa trūkumų savyje, bet iš esmės fotosesija patiko“, – teigė mergina.

Ši atvira fotosesija tapo savotiška dovana Renatos mylimajam – gruodžio mėnesį pora švenčia savo draugystės metines.

Fotosesija 2012 metų sausio mėnesio „Playboy“ žurnalui – ne pirmoji Renatos gyvenime. M.Jampolskio mylimoji teigia, kad savo archyve turi ir daugiau aktų, kuriuos galbūt kada nors išvysime viešai.

„Esu dalyvavusi fotosesijose, bet daugiau dėl savęs. Anksčiau esu fotografavusis pas Gediminą Žilinską. Ta fotosesija dar nebuvo paviešinta, bet gal kažkada bus. Taip pat fotografavausi vienam laikraščiui, kuris buvo leidžiamas ne Lietuvoje. Ši fotosesija nebuvo atvira, fotografavausi vilkėdama krepšininikų marškinėlius“, – pasakojo R.Uzialkaitė.

Atviroje fotosesijoje yra nusifotografavusi ir M.Jampolskio buvusi mylimoji, operos solistė Ona Kolobovaitė. Žurnalo „Playboy“ puslapius yra papuošusios tokios lietuvaitės kaip dainininkė Rasa Kaušiūtė, skandalingoji verslininkė Erika Santos, grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė, 1996 metų „Mis Lietuva“ laimėtoja Sandra Chlevickaitė ir kitos žymios šalies moterys.

Kartais erotinės fotosesijos garsioms moterims atnešdavo daug rūpesčių: dėl to, kad nusifotografavo apsinuoginusios yra pasigailėjusios Živilė Vaškytė, Lavija Šurnaitė-Kairienė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius