Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar atpažino vilniečiai Kalėdų Seneliu tapusį Vidą Bareikį? Atsakymas – vaizdo įraše

Prieš gražiausias metų šventes Vidas Bareikis tapo tikru Kalėdų Seneliu ir džiugino vaikų bei vyresnių savo gerbėjų širdis prie gražiausios Europoje išrinktos – Vilniaus eglės. Tačiau prabėgus Kalėdoms, staigmenos nesibaigia – žinomas atlikėjas kviečia visus į koncertą, kurį jau netrukus surengs Kaune.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Organizatorių nuotr.

„Tikrai neįsivaizduoju Kalėdų ir švenčių be dovanų“, – sakė Kalėdų Senelis – Vidas Bareikis ir nustebino gerbėjus siųsdamas linkėjimus, o prie Vilniaus eglės kiekvienam sutiktam dovanojo po naujausią savo albumą „Ežero dugne/Ant bangos“.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

VIDEO: Kalėdų seneliu persirengęs Vidas Bareikis stebino smalsuolius prie Vilniaus Kalėdų eglutės

„Linkiu visiems praleisti kuo daugiau laiko su savo artimaisiais. Mylėkite ir būkite mylimi, nes meilė vienareikšmiškai išgelbės visą pasaulį“, – sakė Vidas Bareikis.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vidas Bareikis
Viganto Ovadnevo nuotr./Vidas Bareikis

Net jei ir nespėjo sutikti Kalėdų Senelio Vido, gerbėjai galės jį pamatyti jau visai netrukus. Nuoširdžiu bendravimu su publika, nenumaldoma energija ir netikėtomis improvizacijomis garsėjantis Vidas Bareikis kviečia su trenksmu palydėti 2019 metus koncerte „Ežero dugne“.

Tai bus pirmas tokio dydžio šou Vido Bareikio karjeroje. Didžiausia Lietuvos arena suteikia begalines galimybes surengti stiprų, energingą, staigmenų pilną šou, kurį gerbėjai įsimins ilgam. Čia susirinkę galės išsitaškyti skambant žinomiausiems dainininko kūriniams ir pirmieji išgirsti dainas iš gruodžio mėnesio pasirodysiančio naujo, jau penktojo atlikėjo albumo.

Vasarą muzikantas intensyviai gastroliavo su soliniais koncertais ir sprogdino Lietuvos festivalių scenas. Pasirodymai didžiausiuose Lietuvos festivaliuose buvo tokie galingi ir sutraukė tiek žmonių, kad V.Bareikį drąsiai galima vadinti geriausiai publiką valdančiu Lietuvos atlikėju. Apie jo šiemetinius pasirodymus jau sklando legendos, tad šis didžiausias solinis koncertas irgi turi visus šansus tapti šou, apie kurį dar ilgai bus kalbama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius