Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar įmanoma suderinti sportą ir madą?

Ne paslaptis, kad artėjant šaltajam metų sezonui organizmas linkęs kaupti riebalinį sluoksnį labiau nei vasarą. Tokiu būdu jis stengiasi išlaikyti kuo daugiau šilumos. Tačiau, visos moterys žino, kad jei apsileisime dabar – artėjant laikui, kai vėl reikės dėvėti maudymosi kostiumėlį – teks nemažai paplušėti. Todėl geriausia išeitis – palaikyti tą patį fizinį krūvį ištisus metus ir net žiemą pirtelėje atrodyti pritrenkiamai.
Adidas
Adidas / „Adidas“ nuotr.
Temos: 1 Adidas

Nereikia slėpti, bet merginos (bent jau lietuvaitės tai tikrai, ne veltui jos yra tituluojamos vienomis gražiausių pasaulio moterų) mėgsta atrodyti gerai visur, net ir liedamos devintą prakaitą sporto klube ar užsiėmimuose gražios figūros vardan. Ir tikrai ne vienai iškyla klausimas – ar įmanoma suderinti sportą ir madą? Atsakymas į šį klausimą – tikrai taip. Bet visų svarbiausia atsižvelgti į sportą, kuriuo užsiimate, ir savo asmeninį stilių.

Šiuo metu labai populiaru lankyti grupinius užsiėmimus, kuriuose kartu su trenere pagal ritmingą muziką yra atliekami mini šokiai. Tokių užsiėmimų pavyzdys – „Zumba“, kur susipina lotynų šokių, hiphopo, aerobikos ir netgi lengvojo kultūrizmo pratimai. Kadangi geros nuotaikos ten netrūksta – apranga turi būti ne tik patogi, bet ir spalvota bei linksma.

Labai veiksmingas ir visiems puikiai žinomas būdas palaikyti bendrą kūno tonusą bei dailinti linijas – bėgimas. Bėgiojant veikia labai daug raumenų. Be to, kardiopratimai sveiki ir širdžiai. Tiesa, žiemą, neturint galimybės lankytis maniežuose, bėgioti gali būti kebloka, bet kol dar neatšalo iki minuso – naudokimės proga. Be to, rudens vakarai, kai žaidžia spalvoti medžių lapai su jaukiomis žibintų šviesomis – labai ramina. Bėgiojant geriausia mūvėti aptemptas kelnes, dėvėti neperpučiamą, tačiau prakaitavimo per daug neskatinančią sportinę aprangą. Žinoma, juoda spalva – praktiškiausia, bet tikrai įmanoma įnešti ir ryškesnių, sezono spalvų.

Nereikia pamiršti ir Jos Didenybės Jogos. Po užsiėmimų jausitės ne tik ramesni, bet ir energingesni. Joga gerina imuninę sistemą ir, žinoma, figūrą. Jogos užsiėmimams rinkitės ramesnių spalvų, maloniai priglundančius arba laisvai krintančius, galbūt rytietiškom detalėm puoštus sportinius kostiumus.

Beje, aerobika – taip pat senas, geras, laiko patikrintas sportas moterims. Ir smagu, ir muzika gera, ir širdžiai (kardio) sveika, ir kilogramai tirpte tirpsta.

Taip pat ir sporto salės, kur galima sportuoti tada, kai tik nori ir taip, kaip nori. Žinoma, galima ir simpatišką trenerį susirasti, kuris padės rasti optimaliausią variantą (sporto ir mitybos derinime) būtent Jums. Tokiu atveju – reikia atrodyti nepakartojamai.

Ir svarbiausia – nepamirškit, kad stilingos ir žavios turite būti ne tik sporto klube, bet ir pakeliui į jį. Neverta rengtis kaip į vakarėlį. Tiek rankinių, tiek avalynės, tiek striukių pasiūla tikrai nemaža. Ir viskas puikiai derės!

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius