Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar neištikimybė visada nulemia santykių griūtį?

Iškilusi į viešumą neištikimybė gali tapti santykių pabaiga arba ne. Tai taip pat individualu, kaip ir kiekvienos poros gyvenimas. Specialistai teigia, kad seksualinės neištikimybės sukelto širdies skausmo ir nuoskaudos neįmanoma išmatuoti jokiais matavimo vienetais.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / Viganto Ovadnevo nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Ingeborga Dapkūnaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Ingeborga Dapkūnaitė

Ingeborga Dapkūnaitė (47)
Vyrą metė dėl kolegos?

Po dešimties metų nutrūko aktorės Ingeborgos Dapkūnaitės ir jos vyro britų režisieriaus Simono Stokeso santuoka. Užsienio žiniasklaida net neabejoja, kad skyrybų priežastis – neva jau ne vienerius metus liepsnojanti Ingeborgos meilė serbų režisieriui Emirui Kusturicai (55). Rašoma, kad režisieriaus žmona Maja, sužinojusi apie vyro romaną, esą iškart pareikalavo skyrybų.

Nors apie drauge dirbančių ir dažnai laisvalaikį leidžiančių Ingeborgos ir Emiro santykius jau kurį laiką sklandė kalbos, aktorė į tokias šnekas nekreipdavo dėmesio. Neseniai paaiškėjo, kad pora ne tik susitikinėdavo, bet ir kartu atostogaudavo užsienio kurortuose.

Mariaus Žičiaus nuotr./Titas ir Violeta Blėdžiai
Mariaus Žičiaus nuotr./Titas ir Violeta Blėdžiai

Violeta Repčenkaitė (27) ir Titas Blėdis (28)
Meilės trikampis?

Prieš porą mėnesių oficialiai santuoką nutraukė daugiau kaip ketverius metus kartu gyvenę Violeta Repčenkaitė ir Titas Blėdis. Santykius su sutuoktiniu visada idealizavo Violeta, todėl žinia apie jų skyrybas buvo ypač netikėta.

Šiandien galima tik spėlioti, ar skyrybų priežastis buvo Violetos meilė kitam vyrui, tačiau faktai, kad sūnų Matą auginanti moteris, dar būdama ištekėjusi, susitikinėjo su prodiuseriu Mindaugu Vosyliumi (38), akivaizdūs. Žiniasklaidą pasiekė nuotraukos, kuriose Turkijoje atostogaujantys užfiksuoti Mindaugas, Violeta ir jos sūnus. Nors V. Repčenkaitė beveik nebendrauja su žiniasklaidos atstovais, jos mama pripažino, kad dukters draugas jai paliko teigiamą įspūdį.

Turbūt paskutinis iš artimų žmonių apie naują žmonos mylimąjį sužinojo Titas Blėdis. Įdomu, kaip jam pavyko susitaikyti su tuo, kad žmona įsimylėjo šeimos draugą, su kuriuo iki šiol susitikinėjo. 

Tomo Kapočiaus nuotr./Dalia Teišerskytė
Tomo Kapočiaus nuotr./Dalia Teišerskytė

Dalia Teišerskytė (64)
Nukentėjo nuo barakudos

Nors Seimo narė Dalia Teišerskytė sau pažadėjo niekada niekam nepasakoti asmeniškiausių šeimos paslapčių, tačiau galiausiai nutarė – tylėti nebėra prasmės.

„Lietuvą užpuolė barakudų virusas! Nuo jų nukentėjo daugybė žmonių. Aš – ne išimtis“, – prisipažįsta Seimo narė.

Su praeityje garsiu krepšininku Anatolijumi Čupkovu (65) Dalia pragyveno 30 metų. Prieš pusantrų metų pora surengė santuokos įžadų atnaujinimo ceremoniją. Tuo metu dar niekas neįtarė, kokią dramą širdyje teks išgyventi Daliai Teišerskytei. Praėjus vos porai savaičių po vadinamųjų perlinių vestuvių, ji apie sutuoktinį sužinojo neįtikėtinų dalykų. 

„Lyg griaustinis iš giedro dangaus mane užklupo žinia: mano sutuoktinis daug metų turi meilužę. Buvau šokiruota, kai sužinojau, kad mano konkurentė – artima šeimos draugė“, – sako Dalia.  

Viganto Ovadnevo nuotr./Rosita Čivilytė
Viganto Ovadnevo nuotr./Rosita Čivilytė

Rosita Čivilytė (44)
Neištikimybė – lyg įskilusi vaza

Dainininkė Rosita Čivilytė – dukart ištekėjusi ir dukart išsiskyrusi moteris. Šiuo metu atlikėja gyvena viena. „Neištikimam vyrui vieną kartą galima atleisti, tačiau ne tada, kai tai kartojasi. Neištikimybė – lyg įskilusi vaza, Jos nebesuklijuosi taip, kad nebėgtų vanduo“, – sako Rosita.

Pirmąją išdavystę moteris patyrė ištekėjusi už muzikanto Česlovo Gabalio (45). „Pirmą kartą atleidau. Galėjau atleisti ir antrą, tačiau to nebūčiau pamiršusi. Jaučiausi visiškai negerbiama, ypač dėl to, kad buvau pavyzdinga žmona, puoselėjau šeimos vertybes“, – kalba Rosita.

Žinoma dainininkė įsitikinusi: neištikimybė – nevisavertiškumo požymis. „Vyrams nuolat stinga dėmesio, todėl jie lengva širdimi suka į kairę. Kiekvienas vyras, jei tik to norės, ras, pas ką nueiti“, – mano Rosita.

Jos atleistų neištikimybę

Natalija Zvonkė (27)
Savo vyru pasitikiu

Natalija Zvonkė, kuri vadinama viena iš tolerantiškiausių Lietuvos pramogų pasaulio atstovių, sako, kad vyrui atleistų neištikimybę. „Tačiau tai nereiškia, jog jam leidžiu su bet kuo miegoti, jog jis suka į kairę. Savo vyru pasitikiu. Mes vienas kitam niekada nemeluojame. Laikomės tvirto susitarimo: jei jau prisidirbai – pasipasakok“, – tvirtina Natalija. 

Laima Paksienė (44)
Vyrui atleisčiau viską

Su vyru Rolandu 27 metus santuokoje gyvenanti moteris prisipažino, kad vyrui galėtų atleisti ne tik neištikimybę, bet ir kitas šunybes. „Visus bendro gyvenimo metus su juo jaučiausi laiminga, tarsi už sienos. Tikiu, kad mano vyras niekada manęs neišdavė, ir jam dar padėkoti galėčiau, jog tiek metų ištvėrė su tokio bjauraus charakterio moterimi“, – juokiasi Laima.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius