-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ar tikrai Romas Dambrauskas iš „Muzikos čempionų taurės“ komisijos nėra vertas nė vieno balo?

Rytoj 19.10 val. TV3 muzikiniame mūšyje „Muzikos čempionų taurė“ netrūks komisijos narių ginčų ir atlikėjų netikėtų emocijų.
Laidos „Muzikos čempionų taurės“ filmavimas
Laidos „Muzikos čempionų taurės“ filmavimas / TV3 nuotr.

Šį kartą į kovos ringą skubės ir muzikinio šou žiūrovų simpatijas pelnyti stengsis populiarios muzikos atlikėjas, lyrikas Romas Dambrauskas, linksmas muzikos ansamblis „Jonis“, operos dainininkas Vaidas Vyšniauskas ir gerai visiems pažįstama poproko grupė „Pelenai“.

Dainininkai ir grupės stengiasi paruošti visus įmanomus ginklus, kurie padėtų pelnyti komisijos narių ir žiūrovų palankumą. Vaido Vyšniausko talentas ir gebėjimas savo muzika pakylėti iki dangaus ne tik komisijos narius sukels rimto nerimo konkurentams. Ar klasika tiek pat populiari, kiek ir jaudinanti, sužinosite jau šį penktadienį TV3 laidoje „Muzikos čempionų taurė“.
Jei operinis dainavimas jums ne prie širdies muzikinėje stilių kovoje dalyvaujantys muzikantai siūlys poproko, pop ir lietuviško kantri dainas.

Studijoje susirinkusius svečius nustebins Česlovo Gabalio ir grupės „Pelenai“ sprendimas – atlikti legendinės Steve Wonder dainos roko versiją, R. Dambrauskas į sceną pakvies iliuzionistą Arvydą Stonį, konkurentų grupė „Jonis“ smuikininką ir patį laidos vedėją Marijų Mikutavičių.

„Šiandien as pabūsiu nuodėmingas“, – laidoje prasitars V. Juozapaitis ir kartu su kolegomis neskirs lyriškų dainų atlikėjui R. Dambrauskui nė vieno balo.

Kartu su operos dainininku profesoriumi V. Juozapaičiu penktadienį muzikantus vertins ne tik komisijos pirmininkas Edmundas Kučinskas, bet ir liaudies dainų atlikėja Veronika Povilionienė.
Kam gi penktadienio vakarą atiteks skaudi ir širdį verianti E. Kučinsko kritika ir kodėl jis pats susilauks gausių V. Juozapaičio komplimentų? Kam Veronika Povilionienė skirs daugiausiai savo simpatijų? Ar stilių kovos užvirs ir komisijos narių širdyse? Kaip reaguos žymus populiarios muzikos dainininkas Romas Dambrauskas, negavęs nė vieno komisijos balo?

Linksmas ir kovingas penktadienio vakaras su „Muzikos čempionų taure“ – rugsėjo 10 dieną 19.10 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius