Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aras Vėberis slapta vedė Martyną Kerbedytę: medų kopinėja Tailande

Muzikantas, prodiuseris, buvęs grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis (51) su mylimąja Martyna Kerbedyte savo santykiuose žengė svarbų žingsnį – slapta atšoko vestuves. Šiuo metu pora jau mėgaujasi medaus mėnesiu – siunčia linkėjimų iš Tailando.
Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė su sūnumi Nojumi
Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė su sūnumi Nojumi / Mariaus Žičiaus nuotr.

Aras Vėberis žinia apie savo ir Martynos Kerbedytės vestuves pasidalijo feisbuko paskyroje. Čia paviešino ir kadrą iš medaus mėnesio.

„Ačiū tiems, kurie jau pasveikino, ir ačiū tiems, kurie dar pasveikins! Nepykite, jei nespėsime visiems padėkoti, nes toliau švenčiame savo medaus mėnesį. Siunčiame linkėjimus iš Vėberių vilos Tailande“, – feisbuke rašė A.Vėberis.

Martyna pasirinko vyro pavardę – nuo šiol prisistato Vėbere.

Aras portalui Žmonės.lt patvirtino su Martyna susituokęs sausio 11 dieną Pasvalyje. Jau kitą dieną jaunavedžiai išskrido į Tailandą.

„Apsigyvenome viloje ant jūros kranto, kurioje yra ir privatus baseinas, – Žmonės.lt sakė A.Vėberis. – Toje viloje galime net pasiklysti – esame dviese su vaiku, o namo dydis – 500 ar 600 kvadratinių metrų.“

Aras šypsosi, kad kelionė nuo pat oro uosto prasidėjo karališkai. „Jau oro uoste mus pasitiko limuzinas, kuris nuvežė į vilą. Oro temperatūra čia 31 laipsnis šilumos, tad puikiai kopinėjame medų“, – Žmonės.lt pasakojo A.Vėberis.

15min primena, kad 2014-ųjų Valentino dieną pradėję draugauti, po trejų metų Aras ir Martyna jau džiaugėsi sūpuodami sūnų. O 2017-ųjų vasarą atėjo metas ir sužadėtuvėms – „Naktinių personų“ koncerto užkulisiuose A.Vėberis tąkart pasipiršo mylimajai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė

„Šitą sprendimą buvau priėmęs jau anksčiau. Tik neskubėjau, laukiau tinkamo momento, aplinkos, situacijos, ieškojau juvelyro, kuris pagamintų žiedą.

Penktadienį su „Naktinėmis personomis“ turėjome koncertą Kaune. Visam mūsų artimiausiam draugų ratui – Alanui, muzikantams ir dar keliems bičiuliams buvo pasakyta, kad prieš pasirodymą paminėsime iš anksto Martynos gimtadienį, kuris yra šiandien, šeštadienį. Visi susirinko, valgėm tortą, draugai sveikino Martyną ir aš padariau tokį siurprizą...“, – 15min 2017-aisiais pasakojo Aras Vėberis.

Asmeninio albumo nuotr./Aras Vėberis pasipiršo Martynai Kerbedytei
Asmeninio albumo nuotr./Aras Vėberis pasipiršo Martynai Kerbedytei

A.Vėberio ir M.Kerbedytės sūnus Nojus gimė 2017 metų sausio 31-ąją. Martynai šis vaikas – pirmasis, o Arui – trečias. Iš pirmos santuokos jis turi sūnų Pijų, iš antros, su garsiu modeliu Renata Mikailionyte – dukrą Mariją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius