-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Arnas Ašmonas prisipažino: „Nežinojau, kad aktorystė gali būti profesija“

Gimęs ir užaugęs mažame miestelyje Smalininkuose, aktorius Arnas Ašmonas net nebuvo pagalvojęs, kad aktoriaus darbas taps jo gyvenimo dalimi. Dar pradinėse klasėse pradėjęs apie tai svajoti, manė, kad aktorystė nėra rimta profesija.
Arnas Ašmonas
Arnas Ašmonas / LNK nuotr.
Temos: 2 Profesija Karjera

„Kadangi buvau toli nuo didmiesčių, kažkaip niekada nepagalvojau ir nelabai žinojau, kad aktorystė gali būti profesija, maniau, kad tai yra lyg hobis. Ir kai viena mano mokytoja užsiminė, kad yra toks dalykas kaip LMTA, ir ten galima studijuoti vaidybą, iškart supratau, kad to aš sieksiu savo gyvenime ir kad kokią profesija aš noriu įgyti“, – apie pirmą pažintį su šia profesija pasakojo naujas LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorius A.Ašmonas.

LNK nuotr./Arnas Ašmonas
LNK nuotr./Arnas Ašmonas

Premjeros, darbas keliuose teatruose, animacinių filmų įgarsinimas, naujas vaidmuo LNK seriale „Rimti reikalai“ – akivaizdu, kad aktorius gyvena intensyviu gyvenimo rimtu, todėl tik radęs laisvo laiko sau jį leidžia taip, kaip labiausiai mėgsta. „Jei išpuola keletas laisvų dienų, tai dažniausiai renkuosi poilsį ant sofos priešais televizorių ar naršau telefone. Bet jei laisvalaikio atsiranda daugiau, be galo mėgstu keliauti, pažinti kitas šalis, jų kultūras. Beje, kelionėse visada įdarbinu mobilųjį telefoną kaip vaizdo kamerą ir grįžęs visada sumontuoju nedidelį kelionės filmuką. Toli nuo profesijos nepabėgu. Toks kūrybinis poilsis“, – šypsenos neslėpė aktorius.

Artėjant LNK serialo „Rimti reikalai“ ketvirtojo sezono pabaigai, serialo kūrėjai žiūrovams paruošė ne vieną staigmeną, viena iš jų – kriminalistas Viktoras Mirkinas (akt. Arnas Ašmonas), kuris prisijungia prie vieno klastingiausių personažų Simono Šarkio (akt. Mantas Cegelskas). Pasak Arno, jis džiaugiasi prisijungęs prie profesionalios komandos ir teigia, kad vaidmuo išskirtinis.

LNK nuotr./Arnas Ašmonas
LNK nuotr./Arnas Ašmonas

„Mano personažas – kriminalistas, kuris dirbo finansinių nusikaltimų skyriuje ir perėjo pas Simoną Šarkį į narkotikų skyrių. Ar personažas bus įdomus? Taip! Ar turi paslapčių? Manau, ne vieną! Nekantrauju ir pats pamatyti savo kuriamą personažą ekrane. Gavau Mantą Cegelską, puikų partnerį, ne tik kaip personažą, bet ir kaip aktorių. Manto iki šių filmavimų nepažinojau, tad pirmą kartą susitikau ir susipažinau aikštelėje. Jis puikus kolega, pastabus, rūpestingas ir turi puikų humoro jausmą, todėl aikštelėje juoko netrūksta. Tik įdomu, ar Viktoras apie savo partnerį Šarkį kalbėtų taip pat. Nežinau, bet greit sužinosim“, – trumpai apie naują vaidmenį pasakojo A.Ašmonas.

Aktoriaus A.Ašmono debiutas – jau šį ketvirtadienio vakarą. Nepraleiskite paskutinių serialo „Rimti reikalai“ serijų, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, 21 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius