Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnas Mazėtis tapo naujos laidos „Skonio improvizacija“ vedėju

„Ši vasara bus kitokia!“ – tokiu šūkiu vasarą pradeda LRT televizija, pristatydama naują laidą visų kartų gardaus maisto mėgėjams „Skonio improvizacija“. Pirmoji laida – jau šį savaitgalį.
Arnas Mazėtis
Arnas Mazėtis / Loretos Magylytės nuotr.

„Sakoma, kad geriausias vasaros savaitgalis ar įdomiausios atostogos būna tuomet, kai jų neplanuoji ir viskas vyksta tarsi improvizacija, – sako laidos vedėjas Arnas Mazėtis, iki šiol žiūrovams labiau pažįstamas kaip naujienų laidų reporteris. – Virtuvėje galioja beveik ta pati taisyklė: galima gaminti viską tiksliai ir pamatuotai, pagal receptą, tačiau visai kitokį, naują, galbūt neįprastą, bet tikrai puikų skonį atrasite improvizuodami.“

Naujoje LRT televizijos laidoje „Skonio improvizacija“ – ne tik receptai, bet ir čia pat virtuvėje pagaminti patiekalai. Laidoje patirtimi ir patarimais dalysis savo srities specialistai. „Mūsų laidoje viskas orientuota į paprastą, kasdienį maistą, kurį žmonės nuolat vartoja, tačiau ne visuomet žino, ar tai daro teisingai, naudingai bei laiku ir vietoje. Vienas laidos tikslų – išmokyti paprastą maistą rinktis taip, kad žmogus būtų ir sotus, ir gerai jaustųsi. Sieksime parodyti kasdienio maisto gerąsias puses bei teisingą jo vartojimą“, – žada laidos kūrybinė komanda.

Loretos Magylytės nuotr./Arnas Mazėtis
Loretos Magylytės nuotr./Arnas Mazėtis

„Skonio improvizacija“ jau artimiausiose laidose pamalonins lauko kepsnių mėgėjus – juk už lango vasara. O koks geriausias gardaus šašlyko ar lengvo vištienos kepsnio receptas? „Žinoma, improvizacija, o jas pateiks patyrę grilio patiekalų kepėjai! Tad tikrai kviesime visus į gamtą“, – žada Arnas Mazėtis.

„LRT televizija neturėjo kulinarinės laidos, tad pagalvojome: o kodėl jos nesukūrus? Virtuvė – mano mylimiausia namų vieta, kur pailsiu, galiu improvizuoti ir apie nieką negalvoti, kurti. Todėl kviečiu visus užsukti į mūsų virtuvę“, – sako Arnas.

Patyrę virtuvės šefai, naudingi patarimai ir vaizdai, nuo kurių gurgia pilvas ir skiriasi seilės – laidoje „Skonio improvizacija“ kiekvieną šeštadienį 10 val. ryte.

Loretos Magylytės nuotr./Arnas Mazėtis
Loretos Magylytės nuotr./Arnas Mazėtis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius