Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjant 15-oms vestuvių metinėms, K.Krivicko komplimentai žmonai: „Dabar dar gražesnė, mylimesnė“

Vestuvinės dienos prisiminimai kiekvieną porą kaipmat priverčia nusišypsoti. Tik gražiausius jausmus jie kelia ir Kristupui Krivickui. Feisbuke pasidalinęs nuotrauka, daryta prieš 15 metų, kai su žmona Jurgita vienas kitam ištarė amžinus meilės įžadus, jis mylimajai skyrė itin šiltus žodžius.
Kristupas Krivickas su žmona Jurgita
Kristupas Krivickas su žmona Jurgita / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš 15 metų vienas kitam „taip“ ištarę Kristupas ir Jurgita iki šiol teigia esantys be galo laimingi. O jųdviejų keturi vaikai yra tai, kas gyvenimui teikia prasmę.

„Ta pati mergelė, ta pati suknelė. Prieš beveik 15 metų ir šiandien. Tik dabar dabar dar gražesnė, dar laimingesnė ir dar labiau mylima. Kartu su Jurgita buvom svečiuose pas Rūtą Mikelkevičiūtę laidoje, kalbėjom apie santuokos ir įžadų atnaujinimo prasmingumą. Romantiškai ir su nostalgija prisiminėm savo pažinties, piršlybų, vestuvių ir santuokos įžadų atnaujinimo istorijas. Visos svarbiausios ir prasmingiausios mudviejų akimirkos vyko ten pat – Šventų Jonų bažnyčioje, Vilniuje. Beje, Jurgita ir šiandien kuo puikiausiai telpa į savo vestuvinę suknelę, o ir man mano „šliūbinis“ kostiumas kaip tik. Geras dalykas ta meilė ir tos vestuvės. Nes iš jų gimė dar didesnė mūsų meilė, laimė ir prasmė, tai mūsų vaikai: Atėnė, Elada, Fausta ir Augustas. Va tokie gražūs mūsų sekmadienio prisiminimai“, – feisbuke rašė jis.

Asmeninio archyvo nuotr./Kristupas Krivickas su žmona ir vaikais
Asmeninio archyvo nuotr./Kristupas Krivickas su žmona ir vaikais

15min primena, K.Krivickui žmoną rasti padėjo 2003 metų vasarą LNK televizijos surengtas realybės šou „Baras“. Šiame projekte dalyvavusi Jurgita Barasaitė netruko sužavėti laidos „Pavojinga zona“ vedėją. Pora susituokė gruodžio 26-ąją ir švęsti medaus mėnesio išvyko į Maldyvų salas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dviguba Kristupo ir Jurgitos Krivickų šventė: atnaujinti santuokos įžadai ir trijų dukrų krikštynos​

Jiedu augina tris dukras, o praėjusiais metais jaunėlis sūnus gimė gerokai anksčiau, nei planuota. Jis tuomet tesvėrė 1 kg 300 g, tačiau šiuo metu jis jau sveikas, didelis vaikelis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kristupas Krivickas pakrikštijo gerokai anksčiau gimusį sūnų, jis jau kvėpuoja be aparato

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius