Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjant „popierinėms“ metinėms „Man-go“ narė Gabija Sruogiūtė dalijasi vestuvių įrašu: pamatykite

Už kelių mėnesių pirmąsias vestuvių metines pasitiksianti „Man-go“ narė Gabija nusprendė pasidalyti vaizdo įrašu, kai praėjusių metų vasarą ištarė „Taip“ savo išrinktajam.
Gabijos Sruogiūtės ir Mindaugo Stašio vestuvių akimirka
Gabijos Sruogiūtės ir Mindaugo Stašio vestuvių akimirka / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Gabija Sruogiūtė ir krepšininkas Mindaugas Stašys prisiekė amžiną meilę 2019 m. liepos 19-ąją. Praėjus beveik metams po vestuvių iškilmių pora nusprendė paviešinti šventės akimirkas.

„Pastaruosius mėnesius visi gyvenome įprastą ritmą ir tempą suvaržiusio karantino sąlygomis. Pavasariui įsibėgėjus ir koronaviruso sukeltiems apribojimams švelnėjant, norisi dalintis gerumu, šiluma, meile ir pozityvumu labiau nei bet kada. Tikiuosi, kad mūsų šeimyninės laimės akimirkos sušildys ir kitų žmonių širdis“, – sako Gabija.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

VIDEO: Kadrai iš Gabijos Sruogiūtės ir Mindaugo Stašio vestuvių

„Man-go“ narė svarsto, kad jai su vyru pasisekė: „Tuomet atrodė, kad galime rinktis vestuvių datą, vietą, vedėją ir visus kitus su iškilminga diena susijusius dalykus. Kas laukia porų, norinčių prisiekti amžiną meilę, šįmet? Suprantama, kad jokie virusai ar ligos negali užgesinti tikros meilės laužo, tačiau pramogų ir susibūrimų ribojimas priverčia priimti sprendimus, apie kuriuos įprastomis sąlygomis net nesusimąstytum. Ar tiesiog tektų atsisakyti gražių, tradicinių vestuvinių ceremonijų.“

Kaip rašoma pranešime spaudai, karantinas palietė visų grupės „Man-go“ narių gyvenimą: Justės vyras, sugrįžęs iš užsienio, turėjo saviizoliuotis. Rimos sutuoktinis dėl plėtojamo verslo liko užsienyje.

„Grupės koncertinę veiklą sąmoningai sustabdėme, suvokdamos galimą pavojų dar iki oficialios karantino paskelbimo pradžios. Kada sugrįšime į koncertų sales – vis dar neaišku, bet svarbiausia – mūsų gerbėjų, visų mūsų sveikata ir saugumas. Viskas, ką galime padaryti artimiausiu metu – padėkoti gerbėjams už ištikimybę ir jau šį mėnesį pristatysime naują dainą ir vaizdo klipą“, – sako „Man-go“ merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius