Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjant šalčiams „ŠarkA“ merginos aukštakulnius iškeitė į šilumą

Vos išsigydžiusios peršalimą grupės „ŠarkA“ narės Gintarė Valaitytė, Kristina Ivanova ir Ieva Stasiulevičiūtė nutarė imtis būtiniausių apsaugos nuo šalčio priemonių ir savąją gynybą nuo darganų, merginos pradėjo apsilankymu batų parduotuvėje. Atlikėjos tikino labiau už viską vertinančios šaltuoju metų laiku šilumą ir komfortą, tad mielai atsisakančios elegantiškų aukštakulnių.
Grupė „ŠarkA“
Grupė „ŠarkA“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Istorija tokia, kad šiemet ne juokais apsirgome ir pasveikusios nutarėme, kad dar kartą atkristi nebegalima. Vienas svarbiausių dalykų – šiltas kasdienis apavas. Pranašaujama, kad žiema bus labai šalta, tad tokie batai su kailiu viduje bus nepamainomi mums keliaujant į koncertus. Dabar, kai sušąlame, pagalvojame, kad ko nors panašaus reikėtų ir ant rankų“, – juokėsi „ŠarkA“ narės.

Pasaulyje šiltų avikailio batų mada laikosi jau ne pirmus metus, tačiau Lietuvoje tokia avalynė vertinama skeptiškai, ypač neretai toks apavas sulaukia kritikos dėl grubios, beformės išvaizdos ir to, kad paverčia moterų kojas „meškų letenomis“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Grupė `arkA
Kristinos Ivanovos nagai dera prie batų

„Man šie batai yra gražūs, tokie auliniai tiks ir prie tamprių, ir prie sijono. Nesame iš tų merginų, kurios kas kartą vaikšto su aukštakulniais. Dabar įpratau su aukštakulniais bateliais eiti į darbą, norisi savo grožio studijoje būti pasitempusiai, nors po stalu turiu ir žemakulnius batelius. O Gintarė ir Ieva įprastai vaikšto lygiu kulnu, jas tik per šventes ar vakarėlius su aukštakulniais pamatysi“, – visą tiesą dėstė K.Ivanova. Ji prisipažino avalynės spintą atnaujinanti ne kiekvieną sezoną ir turinti tik keletą mėgstamų ir nešiojamų porų.

Anot Kristinos ir kolegių, renkantis žieminę avalynę, jos išvaizda – ne pirmoje vietoje. „Svarbiausia, kad būtų šilta ir apavas tarnautų tavo patogumui ir sveikatai. Žiemą tikrai nenorime išsisukioti kojų avėdamos batus su kulnais“, – sutarė visos „šarkos“.

Batai vienodi – tik dydžiai skirtingi

Puikia nuotaika tryškusios „ŠarkA“ merginos nutarė prisiminti vaikystės ir mokyklos laikus, kuomet dažnos draugės noriai puošdavosi tokiais pačiais drabužiais, aksesuarais ar bateliais. „Imame raudonus!“ – žvaliai bičiules ragino raudonplaukė Gintarė ir jos kaip mat sutarė, kad trys poros vienodų batų neatrodys juokingai, tačiau primins bendrą trijulės pirkinį.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Grupė `arkA
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Grupė „ŠarkA“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius