Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Valinskas patarė Iljai pasitraukti iš projekto „2 minutės šlovės“

LNK laidos „2 minutės šlovės“ komisijos narys Arūnas Valinskas pateikė akibrokštą žiūrovų pamėgtam Iljai Aksonovui.
Ilja
Ilja / LNK nuotr.

Arūnas Valinskas pasiūlė jaunajam solistui pasitraukti iš projekto. „Ilja, atsisakyk dalyvauti šio projekto superfinale, jeigu LNK tau nepažadės įrašyti auksinio balso periodo kompaktinės plokštelės. Tu suaugsi, tavo balsas skambės kitaip. Dabar mes turime auksinę stygą, kurią reikia išsaugoti atminčiai“, – sakė Arūnas Valinskas ir Iljai skyrė nulį balų.

Griežta buvo ir Violeta Tarasovienė. „Kai pirmą kartą pasirodei mūsų laidoje, buvai neprofesionalas, tiesiog jaunas, angelišku balsu dainuojantis vaikinukas. Šį vakarą tu jau esi profesionalas, nes tave rodo per visus kanalus, visose laidose. Šį vakarą aš tave vertinsiu kaip profesionalą. Pasirinkai labai sudėtingą kūrinį. Buvo natų, kurios neskambėjo taip, kaip turėjo skambėti – jos skambėjo pro šalį”, – Iljos pasirodymą komentavo Violeta.

Iš komisijos Ilja gavo mažiausiai balų, tačiau žiūrovai jam buvo itin palankūs. Surinkęs beveik 4 tūkstančius žiūrovų skambučių, jis pateko į finalą. Atsidėkodamas visiems jį palaikiusiems, Ilja LNK televizijos žiūrovams pateikė staigmeną – bendrą dainą su ilgamete savo mokytoja Vita Pimpiene.

Šį sekmadienį žiūrovų teismui bus atiduota dar dešimt dalyvių. Pasirodys ne tik dainininkai ir šokėjai, bet ir pats tikriausias lietuviškas cirkas – į projektą grįžta praėjusio sezono favoritai – Šakių cirko studija „Šypsena”.

Būsimų Lietuvos scenos žvaigždžių pasirodymai ir jau esamų komentarai – geriausias vaistas nuo rudeninės depresijos. Absoliučiai optimistinis talentų šou „2 minutės šlovės“ jau šį sekmadienį pusę aštuonių vakaro tiesiogiai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius