Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Valinskas tiesia pagalbos ranką Jonui Radzevičiui: įdarbino „Auksiniame prote“

Teismo dėl avarijos, po kurios dėl patirtų sužalojimų mirė pensininkas, laukiantis Jonas Radzevičius šiuo metu dirba Arūno Valinsko ir Andriaus Tapino kuriamoje laidoje „Auksinis protas“, kurią rodo LRT. Anot laidos redaktorės Aurikos Merkienės, įdarbindamas J.Radzevičių savo laidoje A.Valinskas jam ištiesė pagalbos ranką.“
Jonas Radzevičius ir Arūnas Valinskas
Jonas Radzevičius ir Arūnas Valinskas / Žmonės.lt montažas

A.Merkienė Žmonės.lt pasakojo, kad J.Radzevičius „Auksinio proto“ laidai kuria dalį klausimų, be to, jo balsas girdimas „už kadro“.

„Valinskas bando jam ištiesti pagalbos ranką, kad žmogus galėtų pragyventi ir išmaitinti penkis savo vaikus. Jonas sudarinėja klausimus – kelis iš jų panaudojame žaidime. Taip pat jis įgarsina dalyvių pristatymus. Juk žmogui iki teismo reikia kažkur dėtis“, – Žmonės.lt sakė A.Merkienė. 

Šiuo metu televizijos žiūrovai jau matė tris „Auksinio proto“ laidas, J.Radzevičius prisidėjo prie dviejų pastarųjų kūrimo. 

Asmeninio albumo nuotr./Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas
Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jonas Radzevičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jonas Radzevičius

 

 

„Kad ir kas bebūtų, visi nori žmogiškai padėti. Kaltinti gali visi, o gyventi padėti nenori niekas. Jonas labai stengiasi. Pati jį seniai pažįstu, mačiau jo karjerą televizijoje. Galima sakyti, kad po visų šių įvykių jis pradeda nuo nulio, tačiau juk šis žmogus – profesionalas“, – J.Radzevičiaus darbą vertino redaktorė. 

Vairuodamas automobilį „Opel Zafira“ ir būdamas girtas Jonas Radzevičius mirtiną avariją sukėlė liepos 4 dieną Vilniuje, G.Baravyko ir Upės g. sankryžoje. Buvęs loterijos „Teleloto“ vedėjas partrenkė 67-erių vyrą. Po kelių valandų pėsčiasis ligoninėje mirė. J.Radzevičiaus laukia teismas.

Šiuo metu dėl panašaus įvykio kelyje teisiamas ir kitas žinomas žmogus – aktorius Petras Dimša. 75 metų Petras Dimša kaltinamas per avariją Vilniuje pražudęs dviračiu važiavusį 24 metų menininką Šarūną Surblį. Pirmasis jo teismo posėdis vyko trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius