Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Valinskas: „Žvagulis turi vesti Ireną ne prie altoriaus, o į miegamąjį“

Naujųjų metų išvakarėse TV3 žiūrovai pateks į siautulingą vakarėlį, kurį Žilvinas Žvagulis su būriu pramogų pasaulio garsenybių surengs ant bene geriausiai matomo Vilniaus stogo. Linksmai nusiteikę svečiai ne tik repetuos Žvagulių vestuves, bet ir kaip niekad atvirai dalinsis savo šeimynine patirtimi, o Arūnas Valinskas negailės auksinių palinkėjimų.
Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis
Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

TV3 eteryje šventinis projektas „Žvagulio Naujieji“ karūnuos dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ ir taps savotiška Irenos Starošaitės ir Ž.Žvagulio būsimų vestuvių repeticija. 

Viso šou metu užsispyręs žemaitis siekė savo mylimąją I.Starošaitę, su kuria gyvena civilinėje santuokoje, nusivesti prie altoriaus. Tuo tarpu jo piršlys A.Valinskas naujametę naktį ištars netikėtą pasiūlymą.

„Žilvinas turėtų vesti Ireną ne prie altoriaus, o į miegamąjį“, – savo draugui už nugaros šelmiškai porins A. Valinskas.

Tuo metu jau suaugę Ž.Žvagulio vaikai – Ąžuolas ir Rytis – į tėvo puotą sukviestiems svečiams plaks egzotiškus kokteilius, o virtuvės šefai kepsninėse lauke čirškins mėsą, krevetes ir kitus skanėstus. 

Linksmame vakarėlyje šventinę atmosferą kaitins be paliovos pokšintys fejerverkai, skambės populiariausios dainos, kurias atliks Rytis Cicinas, Stasys Povilaitis, Mia, Renata ir Deivis, Egidijus Sipavičius, Inga Valinskienė ir būrys kitų žvaigždžių. Nulipę nuo scenos visi dalinsis šeimos santarvės receptais ir atvirai pasakos apie savo santykius su antrosiomis pusėmis.

„Mes su Irena gerai žinome – kai šitie du mūsų vyrai susitinka, galime jų tris paras nelaukti namie, nes jie kaip maži vaikai. Bet kartu aš džiaugiuosi, kad jie kaip vaikai, nors abiem jau beveik po 50 metų. Gyventi šalia tokių vyrų yra labai įdomu ir kartu kiekviena diena – kaip iššūkis“, – prieš filmavimo kameras prisipažins I. Valinskienė.

Nuoširdus muzikinis vakaras „Žvagulio Naujieji“ – jau rytoj, gruodžio 31-ąją, 19.00 val. per TV3!

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arūnas Valinskas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arūnas Valinskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius