-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Arvydas Sabonis ir mažasis Ilja tapo akcijos „Ištiesk gerumui ranką“ veidais

„Nebūkite abejingi, išgirskite šių vaikų svajones ir ištieskite gerumui ranką“, – ragina legendinis krepšininkas Arvydas Sabonis, didžiuliame delne laikantis gležną penkiamečio klaipėdiečio Iljos rankutę. Nuo gimimo invalido vežimėlyje sėdintis berniukas ir ryškiausia visų laikų lietuvių krepšinio žvaigždė tapo šiųmetės gerumo akcijos „Ištiesk gerumui ranką“ veidais, jau keletą dienų besišypsančiais iš vaizdo klipų, transliuojamų LRT televizijos eteryje.
Arvydas Sabonis ir Ilja
Arvydas Sabonis ir Ilja / Miestofotostudija.lt nuotr.
Temos: 1 Arvydas Sabonis

„Kas sieja šiuos du žmones? Abu jie yra dvasios milžinai, savo stiprybe esantys pavyzdžiu kiekvienam iš mūsų“, – sako labdaros ir paramos fondo „Algojimas“ vadovė bei akcijos sumanytoja Aušra Stančikienė.

Kaip ir kasmet, artėjant gražiausioms metų šventėms nacionalinio transliuotojo eteryje šurmuliuos tiesioginis telemaratonas „Ištiesk gerumui ranką“, skirtas negalią turintiems vaikams paremti. Ryškiausių Lietuvos scenos žvaigždžių koncerte netrūks geros nuotaikos bei tikrų emocijų. Gruodžio 12-osios vakarą, iškart po „Panoramos“  savo dainomis visus Lietuvos žmones parodyti gerumą ragins Rūta Ščiogolevaitė, Rytis Cicinas, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Atlanta, grupės „ŠarkA“, „Kvinta“ ir kiti. „Visi atlikėjai sutiko dainuoti be honoraro ir taip prisidėti prie kilnios misijos“, – sako telemaratono „Ištiesk gerumui ranką“ prodiuseris Edvardas Žičkus.

Gruodžio 12 dieną, trečiadienį, 21.15 val. LRT televizija jau ketvirtus metus iš eilės kviečia įsijungti tiesioginį labdaros telemaratoną „Ištiesk gerumui ranką“, skirtą negalią turintiems vaikams paremti. Akcijos globėja – Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius