Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arvydas Sabonis pastebėtas Kauno klinikose su tvarsčiu ant kairės žandikaulio pusės

Trečiadienio rytą Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis (48) apsilankė Kauno klinikose. Kaip matyti nuotraukoje, krepšinio legenda ligoninės koridoriumi žengė su tvarsčiu ant žandikaulio po kaire ausimi.
Arvydas Sabonis Kauno klinikose
Arvydas Sabonis Kauno klinikose / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Buvęs Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius ir LFK vykdomasis direktorius Paulius Motiejūnas užtikrino, kad A.Sabonio apsilankymas Kauno klinikose neturėtų nieko sukelti ant kojų.

Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas

„Pats Arvydas susilaiko nuo komentarų. Aš irgi negaliu komentuoti jo sveikatos būklės. Žinau, kas įvyko, tačiau plačiau pasakoti negaliu. Galiu tik užtikrinti, kad tai – nieko rimto“, – portalui Žmonės.lt sakė P.Motiejūnas.

LKF atstovas spaudai Dalius Matvejevas taip pat patikino, kad Arvydui Saboniui nieko neatsitiko, esą federacijos prezidentui klinikose tiesiog buvo pertvarstyta žaizda.

„Net nežinau tiksliai, ar čia jam su dantimi, ar su ausimi. Jo asmeniškai neklausiau, kas tiksliai nutiko. Tačiau galiu patikinti, kad nieko rimto. Šiandien Arvydas buvo atvažiavęs į ligoninę, kur jam atliktas perrišimas“, – trečiadienį portalui Žmonės.lt teigė D.Matvejevas.

Primename, kad 2011 metų rudenį A.Saboniui buvo diagnozuotas miokardo infarktas. Širdies smūgis A.Sabonį tąkart ištiko rugsėjo 27-ąją, kai jis žaidė krepšinį. Vyrą tiesiai iš sporto salės į Kauno klinikas išvežė greitoji pagalba. Po savaitės jis buvo išrašytas iš ligoninės.

Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis Kauno klinikose apsilankė kovo 13-osios rytą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius