Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„AŠ Ikona“ leidėjai pristatė naują redaktorę ir pranešė renginiuose atsisakantys svečių fotosienelės

Pirmadienio vakarą Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre pristatytas naujas žurnalo „AŠ Ikona“ numeris, kurio viršelį papuošė televizijos ir radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė. Alfas Ivanauskas, žurnalą leidžiančių VMG idėjinis lyderis, džiaugiasi, kad į naujus metus žurnalas žengia skelbiantis ir apie naują pradžią.
Inga Stumbrienė, Naglis Bierancas, Marija Grabštaitė, Daina Žemaitytė, Alfas Ivanauskas, Erika Vitulskienė
Inga Stumbrienė, Naglis Bierancas, Marija Grabštaitė, Daina Žemaitytė, Alfas Ivanauskas, Erika Vitulskienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Rugsėjį žurnalo „Aš Ikona“ vyriausiosios redaktorės pareigas palikus Agnei Jagelavičiūtei, pirmadienio renginyje oficialiai patvirtinta, kas užėmė atsilaisvinusią kėdę.

„Nauja pradžia – ne tik žurnalui, bet ir už jo vairo stojusiai vyr. redaktorei Dainai Žemaitytei (buvusi ilgametė žurnalo „Žmonės“ vyr. redaktorė – red. past.). Daina – tikrai žurnalų leidybos rinkos ikona. Žmogus, kuriuo šiuo metu pasitikiu labiausiai. Jos prisijungimas prie VMG komandos projektų yra dar vienas reikšmingas žingsnis į priekį, atveriantis naujus kelius žurnalui“, – pranešime spaudai cituojamas A.Ivanauskas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Žiemos numerio „AŠ Ikona“ pristatymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Žiemos numerio „AŠ Ikona“ pristatymas

Jo teigimu, dar vienas pokytis, kuris natūraliai kilo iš pasikeitusio žurnalo – kitokia leidinio renginio pristatymo koncepcija: „Norime būti pirmieji savo renginiuose atsisakę fotosienelės, nes mes vertiname savo svečius, ne reklamą šalia fotosienelės. Norime jiems duoti daug daugiau. Todėl šįvakar renginio svečiai išgirdo vienos garsiausių mokslininkių Urtės Neniškytės pranešimą apie įkvėpimą.“

Žiemos numerį pristačiusi D.Žemaitytė taip pat pabrėžia, kad „AŠ Ikona“ žengia į naują etapą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Ieva Stasulevičiūtė, Justinas Žvigas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Ieva Stasulevičiūtė, Justinas Žvigas

„Kiekvienoje metų sandūroje tikimės naujos pradžios. Naujų iššūkių, naujų nuotykių, naujo gyvenimo etapo. Ne tik šio numerio herojai, bet ir pati „Aš Ikona“ žengia į naują etapą – kiek kitokį, brandesnį, tikrai ne mažiau įdomų nei iki šiol“, – pranešime spaudai sako vyr. redaktorė.

Pasak jos, žurnalų leidybos mados ir tendencijos keičiasi kaip ir visos mūsų gyvenimo sritys, tačiau banginiai, ant kurių laikosi bet kurio žurnalo sėkmė, lieka tie patys.

„Svarbiausias jų yra gera istorija. „Aš Ikona“ komanda pasistengs, kad gerų istorijų nepritrūktų, kad jos skambėtų šiuolaikiškai ir moderniai“, – teigia D.Žemaitytė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius

Kartu su komanda žurnalo pristatymo metu A.Ivanauskas svečiams padovanojo ir visišką premjerą – naujausią VMG desertų šou pasirodymą, įkvėptą klasikinės muzikos, bet suskambantį moderniai.

„Šį įkvepiantį desertų šou technologai kūrė daugiau nei metus. „AŠ Ikona“ pristatymo vakaras – jo premjera mūsų ikonoms. Netrukus po premjeros šis įspūdingas desertų šou iškeliauja į Dubajų“, – pasakojo A.Ivanauskas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė, Saugirdas Vaitulionis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė, Saugirdas Vaitulionis

Renginyje buvo galima sutikti ir daugybę žinomų žmonių. Vakaro nepraleido Sandra Straukaitė, Jolanta Talaikytė, Gabrielė Martirosianaitė, Liucina Rimgailė ir Tadas Rimgaila, Inga Stumbrienė, Gintarė Gurevičiūtė, Kristina Kaikarienė, Saugirdas Vaitulionis, Naglis Bierancas, Marija Grabštaitė, Žilvinas Grigaitis, Erika Vitulskienė, Simona Burbaitė, Ugnė Galadauskaitė, Kristina Tarasevičiūtė, Martynas Vaidotas, Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi, Daiva Žeimytė ir Mindaugas Bilius bei daugelis kitų.

Daugiau renginio akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius