Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Šedžiaus meilės ribos – prabangų automobilį mylimajai užrašė savo vardu

Niekaip iš pramogų pasaulio nedingstantis 34 metų parlamentaras Andrius Šedžius pribloškė rinkėjus pristatydamas savo naują mylimąją – aštuoniolikos metų šiaulietę Moniką Kvietkutę. Tačiau netikėtai Seimo narys tėškė dar vieną naujieną: Monikai nupirko prabangią dovanėlę – penktosios klasės automobilį BMW!
Monika Kvietkutė ir jos mylimojo automobilis
Monika Kvietkutė ir jos mylimojo automobilis / LNK nuotr.

Pikti liežuviai ėmė plakti, kad brangiomis dovanomis A.Šedžius siekia nusipirkti Monikos meilę arba atvirkščiai – Monika naudojasi milijonieriaus turtais. Šiaip ar taip, A.Šedžius pirkdamas draugei naujutėlaitį blizgantį baltą BMW apsidraudė. Jį užrašė savo vardu, o Monikai tiesiog padovanojo teisę juo naudotis.

„Monika galės vaikus nuvežti į mokyklą ar darželį ir nuvažiuoti sutvarkyti įvairių buities reikalų“, – pasakojo A.Šedžius. Specialiai Monikai A.Šedžius automobilyje užsakė mechaninę pavarų dėžę, mat mergina vairuotojo pažymėjimą išsilaikė vos prieš kelias savaites, todėl abu nusprendė, jog pirmiausiai reikia išmokti vairuoti su mechanine pavarų dėže.

Beje, A.Šedžius išdavė, kad nors Monika ir džiaugiasi šia dovanėle, labai bijo klasės draugų apkalbų. Mat mergina vis dar mokosi vienoje Šiaulių mokykloje dvyliktoje klasėje. A.Šedžius išduoda, kad prieš mėnesį Monika apsigyveno jo namuose. Kas dieną ji eina į mokyklą, o po pamokų prižiūri mylimojo vaikus bei laukia grįžtančio draugo. Padovanojęs draugei galimybę važinėti daugiau nei  140 tūkstančių litų kainuojančiu automobiliu, Seimo narys prakalbo ir apie vestuves.

Beveik tiesioginė BMW pirkimo transliacija A.Šedžiaus mylimajai Monikai Kvietkutei jau pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius