Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Baukutė kanalizacijos šulinyje ieškojo sužadėtuvių žiedo

Praeiviai Vilniaus centre apstulbo išvydę buvusią parlamentarę Astą Baukutę, besikabarojančią iš kanalizacijos šulinio. Aplink ją stovėjo specialia apranga apsirengę komunalininkai. Aktorės veidas buvo purvinas, nuo jos dvokė. „Sulaukiau visokių komentarų, tarp jų ir tokių, kad man taip ir reikia“, – prisipažįsta Asta Baukutė.
Asta Baukutė
Asta Baukutė / LNK nuotr.

Tokios reakcijos aktorė sulaukė filmuodamasi trečiadienį per LNK pasirodysiančiame seriale „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“. Jos herojė Danutė kanalizacijoje ieškojo ten įkritusio savo šefo sužadėtuvių žiedo. 

„Ar buvo sunku lįsti į š..? – kvatojasi Baukutė. – Po ketverių metų Seime aš jau nieko nebebijau. Be to, gyvenimas toks trumpas, kad aš branginu kiekvieną minutę, net ir tą, jei tenka lipti į kanalizaciją.“

Pasak Astos, nors scena buvo filmuojama trumpai, kanalizacijos kvapelis kaip reikiant įsigėrė. „Tokios smarvės vienkartine servetėle nenuvalysi. Todėl teko greitai važiuoti namo, o į vaikų darželį įlėkiau nelabai kaip kvepianti“. 

Beje, ji įtartinai panaši į dainininkės Renatos Klimaitytės istoriją. Tąkart spaudoje pasigirdo pranešimų, jog ji, po eilinio kivirčo su mylimuoju, jo dovanoto žiedo su briliantais atsikratė brangenybę išmesdama į kanalizaciją. 

„Ne, ne, čia ne Mios istorija, aš jos nesu girdėjusi taip smulkiai. Ši scena – iš britų scenarijaus“, – pasakojo A. Baukutė. 

Jau trečiadienį 20.20 per LNK žiūrovai išvys pirmąją „Baisiausios mano gyvenimo savaitės“ seriją su kanalizacijos scena. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius