-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Asta Baukutė prisipažino vagianti saldumynus

Šį sekmadienį „Auksinėje savaitės blykstėje“ Astai Baukutei priminus seną, bet daugeliui negirdėtą, istoriją , ji pamiršo tautos atstovės vaidmenį ir nugrimzdo į itin skaudžius prisiminimus, kaip netekusi vaidmens teatre, palūžo.
Asta Baukutė prisipažino vagianti saldumynus.
Asta Baukutė prisipažino vagianti saldumynus. / LNK nuotr.
Temos: 1 Asta Baukutė

Kadaise gavusi pagrindinį vaidmenį Eimunto Nekrošiaus spektaklyje, prarado jį prieš pat premjerą. Su nostalgija Asta pasakojo, kaip džiaugėsi suteikta proga įkūnyti temperamentingąją Karmen, jautėsi verta jo ir staiga... neliko nieko. Po to įvykio moteris išgyveno baisų periodą, nes reikėjo laikytis nepalūžtant ne tik dėl prarastos galimybės sužibėti E.Nekrošiaus spektaklyje, bet ir išverti septynerius metus, kai po šio įvykio aktorė nesulaukė jokio pasiūlymo ir, kaip pati teigė, jautėsi niekam nereikalinga.

Paklausta, ar stengdavosi, kaip daugelis aktorių, kuo greičiau grįžti „į rinką“, mesti svorį, susigrąžinti formas po gimdymo, “Auksinėje savaitės blykstėje“ Asta Baukutė tvirtino, kad niekada nesvarstė – karjera ar kūdikio maitinimas. Nesuko sau galvos ir tada, kai kolegės ją „protino“, kad ji maitina kūdikį ir nesirūpina kūno formomis, nors svėrė po gimdymo net devyniasdešimt kilogramų. Aktorė nekreipė dėmesio net į grasinimus, kad niekas jos nebeims vaidinti. Seimo nario kėdėje dabar sėdinti Asta tvirtino, kad niekada nesvarstė, ką rinktis – šeimą, vaikus ar karjerą. Visais gyvenimo atvejais ji rinkdavusis pirmuosius ir tikisi, kad vaikai tai vertina. Nors pati laidoje „Auksinė savaitės blykstė“ pripažino, kad jos vaikams dažnai tekdavo ir tenka iškęsti apkalbas, patyčias, komentarus dėl jų mamos darbo, elgesio, kalbų.

„Auksinėje savaitės blykstėje“ Asta Baukutė prisipažino mėgstanti saldumynus. Bet „Išpažinčių dėžę“ pravėrus, paaiškėjo, kad filmuojant situacijas „Dviračio žinioms“, kurios vykdavo vienos sostinės mokyklų direktoriaus kabinete, po Astos apsilankymo iš vazos dingdavo visi sausainiai. Politikei teko pripažinti patologinį potraukį saldumynams. Neatsilaikė prieš juos A.Baukutė ir „Auksinės savaitės blykstės“ studijoje.

Kadangi į frazę, jog dabar ji jau vadinama buvusia aktore, Asta Baukutė reagavo gana jautriai ir vis norėjo pataisyti vedėjus, kad ji vis dar aktorė, Saulėns ir Vydas sumąstė moterį įdarbinti. Vaidinimo, kurio veiksmas nusikėlė į Seimą, metu Saulėns ir Kristupas Baublys virto A. Baukutės vaikais.

„Auksinė savaitės blykstė“ su Asta Baukute – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius