Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius ragina puoštis akiniais: „Turėkite bent trejus“

Akiniai jau seniai tapo nebe išvaizdos minusu, o stilinga detale, kuri žengia koja kojon kartu su mada. Floristas ir stilistas Mantas Petruškevičius pataria moterims mesti šalin kontaktinius lęšius ir savo stilių papildyti dailiais akiniais, kurie, anot jo, gali tapti pagrindine stiliaus detale ir tobulai užbaigti drabužių derinį.
Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius
Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Asta Valentaitė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Asta Valentaitė

Ketvirtadienio vakarą Viniuje duris atvėrusiame optikos salone M.Petruškevičius pristatė kelias akinių dėvėjimo variacijas, tinkančias klasikinę aprangą mėgstančioms moterims ar toms, kurios išsiruošė į elegantišką vakarėlį.

Vienu iš modelių tapo jo bičiulė, stilistė Asta Valentaitė. Ji matavosi skirtingų stilių akinius ir kvietė moteris nebijoti eksperimentuoti: juos, kaip stiliaus detalę, dėvėti ir prie vakarinių suknelių.

„Kai šiek tiek persimato akys ir stiklai nėra visiškai tamsūs, tokius akinius galima dėvėti ir vakaro metu patalpoje jų nenusiimant“, – teigė M.Petruškevičius.

Jo teigimu, moterys pavasarį ir vasarą prie lengvų suknelių gali drąsiai derinti pastelinių spalvų rėmelius turinčius akinius, kurie puikiai papildys ir pagyvins įvaizdį.

Pristatydamas įvaizdžius vyrams M.Petruškevičius akinius siūlė derinti tiek prie gatvės stiliaus, tiek prie klasikinio kostiumo: laisvalaikiui galima rinktis ryškesnių spalvų ir įmantresnių formų, o štai prie švarko – klasikinio tipo akinius.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Renginio akimirka

Jis patarė nepirkti pigių akinių, mat tik žinomų prekės ženklų ir kokybiški akiniai bus ilgai madingi ir tarnaus kelis sezonus.

M.Petruškevičius taip pat patarė moterims turėti bent trejus skirtingus akinius, iš kurių vieni būtų nuo saulės – tai irgi itin madingas aksesuaras.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Asta Valentaitė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Asta Valentaitė

„Moterys, negalvokite, kad užtenka turėti dailią rankinę – akiniai ne ką mažiau svarbūs ir stilingi, todėl meskite šalin kontaktinius lęšius ir puoškitės akiniais“, – ragino M.Petruškevičius.

Salono „Fielmann“ atidarymo metu akinių pasimatuoti užsuko ir keliautojas, verslininkas Rimvydas Širvinskas-Makalius bei atlikėja Dileta Meškaitė.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Dileta Meškaitė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Dileta Meškaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius