Astrologė krepšininkui Jonui Valančiūnui žada ilgą ir sėkmingą santuoką

Rugsėjo mėnesį visuomenę nustebino netikėtos krepšininko Jono Valančiūno ir Eglės Ačaitės vestuvės. Astrologė Lilija Banaitienė ramina skeptikus ir teigia, jog žvaigždės šiai porai žada ilgą ir laimingą santuoką.
Eglė Ačaitė ir Jonas Valančiūnas
Eglė Ačaitė ir Jonas Valančiūnas / Asmeninio albumo ir B.Barausko nuotr.

„Turiu pasakyti, tai santuoka iš meilės. Šie jaunuoliai, žiūrint astrologiškai, puiki, vienas kitą papildanti pora.“ – teigia L.Banaitienė.

Astrologė neslepia, jog nors šie metai E.Ačaitei laimingi, tačiau gyventi užsienyje, bent jau pirmus metus, bus nelengva, tačiau vėliau moteris turėtų apsiprasti. Apie poros vestuves daugiau skaitykite čia.

Pasak astrologės Jonui reikia juo pasitikinčios ir namų židiniu besirūpinančios žmonos, o Eglė ta asmenybė, kuri komfortą namuose tikrai sugebės suteikt. Nepaisant to, L.Banaitienė pataria sėkmingam krepšininkui nepamiršti, jog moteris yra aktyvi ir stipri, tad gyvenime nenorės likti vyro šešėlyje ir sieks padaryti karjerą. Tačiau tai, anot astrologės, neturėtų sukelti didelių nesutarimų.

„Pasak žvaigždžių, tai pora turinti daug bendrų interesų ir pomėgių. Santuokai tapti tvirta padės ne tik juos siejantis ryšys, bet ir pakankamai atsakingas požiūris į šeimą.“

Reikėtų pažymėti, jog astrologė L.Banaitienė jau yra sudariusi daugybę (pasiteisinusių – red. past.) žinomų ir garsių žmonių horoskopų, tačiau ne visi jie yra kupini sėkmės ir gražių perspektyvų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius