Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštrūs skausmai palaužė Kristiną Ivanovą – mergina pasitraukia iš šokių projekto

Antradienio vakarą Kristina Ivanova patvirtino – ji pasitraukia iš šokių projekto „Šok su manimi“. Grupės „Yva“ lyderė 15min.lt sakė skaudančia širdimi paliekanti šokių partnerį Tadą Rimgailą ir šou, kuriam atidavė daug savęs.
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Iš tiesų traukiuosi. Galutinį sprendimą priėmiau paskatinta medikų. Išeinu skaudančia širdimi, turėjome labai daug neįgyvendintų idėjų. Dar nežinau, ar mane kas pakeis“, – sakė K.Ivanova.

Atlikėjai buvo diagnozuota neuralgija. Ši pasireiškia aštraus skausmo priepuoliais, kuriuos sukelia pažeisti periferiniai nervai.

Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr./Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila

Ligos neįveikė net užsispyrimas

Kaip 15min.lt sakė „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė, projekto kūrėjai žinojo apie K.Ivanovos negalavimus, tačiau atlikėjos prašymu apie tai neskelbė. Kol kas neaišku, ar pasitraukusi šokėja bus pakeista kita dalyve.  „Viskas taip staigiai įvyko, dar negaliu pasakyti, ar Kristiną pakeisime. Jau kurį laiką žinojome apie jos sveikatos problemas, bendradarbiavome su gydytojais. Ji buvo užsispyrusi, prašė apie tai nekalbėti. Manėme, kad jos ryžtas, noras dirbti padės. Bet šią savaitę Kristina nebegalėjo atlikti net valso žingsnelių. Traumos šiemet šienauja dalyvius. Suprantame ligas, nenorime versti šokti per jėgą, juk galų gale šis projektas – tik žaidimas, kuris turi teikti malonumą“, – apgailestaudama dėl sėkmingai šokusios K.Ivanovos sakė N.Kavaliauskienė.

„Ji buvo užsispyrusi, prašė apie tai nekalbėti. Manėme, kad jos ryžtas, noras dirbti padės. Bet šią savaitę Kristina nebegalėjo atlikti net valso žingsnelių“,– sakė šou prodiuserė N.Kavaliauskienė.

Suplanuoti „Yvos“ koncertai įvyks

„Artėjantį šeštadienį šou pradžioje turėjome šokti salsą, bendrą šokį, kurį statė Tadas. Labai gaila, kad nepasirodysiu“, – tikino „Yvos“ lyderė. K.Ivanovai buvo liepta ilsėtis, sumažinti fizinį krūvį, tačiau mergina išsižadėti koncertų su grupe neketina. Kitąsyk ant scenos ji lips jau artėjantį savaitgalį. „Vaikščioti galiu, dabar daugiau ilsiuosi namų režimu, guliu lovoje. Su merginomis planuoti koncertai įvyks, ant scenos tikrai lipsiu. Viskas tvarkoje, su skausmu gyvenau nuo vasaros, tik dabar paūmėjo“, – sakė ji.

Anot K.Ivanovos pastarasis kartas buvo jau trečias, kuomet jos akis aptemdė skausmas. „Vasaros pabaigoje koncertavome gamtoje. Gal persišaldžiau ar perpūtė per kurį pasirodymą po atviru dangumi. Stengiausi nekreipti dėmesio, nors skaudėjo kaklą ir diegė šoną. Tačiau vienąsyk skausmas buvo toks aštrus, kad naktį mane išvežė į Klaipėdos ligoninę. Ten diagnozavo tarpšonkaulinių nervų šaknelių uždegimą“, – pasakojo šiuo metu namuose uostamiestyje besiilsinti mergina. Skausmo priepuolis pasikartojo per „Šok su manimi“ pristatymą Anupriškėse.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila

Gydysis leisdamasi vaistus

Skausmą šone K.Ivanova vis pajusdavo nuo pat repeticijų pradžios rugsėjį. Šįsyk atlikėja ėmėsi gydytis rimtai – ji pasirinko vaistų injekcijas. „Galima vaistus ir gerti, bet taip pasveikti turėčiau greičiau. Labai gaila, kad palieku šokius, turbūt pirmą kartą per 7-erius metus scenoje matau tokį šiltą kolektyvą, kurio kiekvienam nariui galiu pasakyti „ačiū“, – su liūdesio gaidelėmis balse sakė dainininkė. Ji tikino šiemet, net jei pasveiktų, ant parketo grįžti neketinanti – esą taip būtų nesąžininga kitų porų atžvilgiu. „Galbūt kitąmet... Arba atsiras kitas širdžiai mielas šou“, – svarstė K.Ivanova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius