Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlanta: egzaminai išlaikyti!

Dainininkė Atlanta, studijuojanti Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, strikinėja ir šūkčioja iš džiaugsmo: egzaminai išlaikyti! „Viskas puiku, esu labai patenkinta savo pažymiais.
Atlanta labiausiai mėgsta mėtinį pieno kokteilį.
Atlanta / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kompanijos „Melodija“ pranešime spaudai teigiama, kad jau ateinantį pusmetį rinksiuosi specializaciją, greičiausiai tai bus muzikos vadyba,“ – kalbėjo atlikėja. „Turbūt niekam ne paslaptis, kad šiuo metu visiems muzikantams ir dainininkams ne pats geriausias laikotarpis.

Todėl, mano nuomone, kibti į mokslus, pats laikas. Visiškai nesigailiu nutarusi pratęsti savo studijas, išsilaikyti išlyginamuosius egzaminus ir jau po poros metų turėti magistratūros diplomą. Žinoma, kuomet prasideda sesija, kuri patikėkite, yra tikrai labai sunki, turbūt kaip ir kiekvienas studentas susimąstau, kam man to reikia? Tačiau, kai viskas baigiasi, egzaminai išlaikyti, tada džiaugiesi, kaip vaikystėje, lyg nuveikęs kažkokį gerą, svarbų darbą,“ – pasakojo Atlanta, kuri pridūrė, kad tas susikaupimas, atsiradęs sesijos metu, taip greitai nepraeina ir padeda tolimesniuose darbuose, susijusiuose su muzika. „Kai esi susikaupęs mokslui, tai ir darbuose gerai sekasi,“ – dalinosi mintimis atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius