Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Baiba Skurstenė pakvietė moteris į nemokamą aerobikos treniruotę

Niūrią ir nei kiek pavasariu nekvepiančią sekmadienio popietę, kai už lango pliaupė lietus, atlikėja Baiba Skurstenė pakvietė moteris padailinti kūno linijas, atlikėja sostinėje įsikūrusioje šokių studijoje „Dance Time“ surengė nemokamą aerobikos treniruotę.
Baiba Skurstenė
Baiba Skurstenė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Iš pradžių mąsčiau surengti kažką panašaus Vingio parke, bet gerai sutariu su savo buvusiu šokių partneriu Vadimu Šuško, su kuriuo pasirodžiau projekte „Kviečiu šokti“, todėl nusprendžiau surengti nemokamą treniruotę jo įkurtoje šokių studijoje. Artėja vasara ir norėjau padaryti moterims šiokią tokią pramogą“, – apie idėją kalbėjo Baiba.

Sportuoti gimtojoje Latvijoje atlikėja pradėjo sulaukusi 11-kos, nes mokykloje, kurioje ji mokėsi, buvo su sporto pakraipa. „Nuo septintos klasės iki tol, kol man sukako 18-ka, kiekvieną dieną sportavau ir neįsivaizdavau gyvenimo be to. Kartą mane pastebėjo trenerė ir pakvietė aerobikos į treniruote. Atėjau ir pamačiau merginos, kurios užsiima tuo, nuo mažų dienų, o aš ėjau tik su mintimi pašokti. Pasirodo, kad jos ten ruošėsi aerobikos čempionatui. Po pirmos treniruotės vadovė pareiškė, kad aš jaučiu gerai ritmą ir pastatė mane į priekį, per kelis mėnesius sugebėjome pasiruošti ir Latvijoje užėmėme garbingą trečiąją vietą“, – Žmonės.lt pasakojo B.Skurstenė.

Baiba prisiminė, kad net besimokydama Liepojos muzikos kolegijoje, ji vis nepamiršdavo sporto ir vesdavo užsiėmimus savo bendramoksliams. „Kai pabaigiau muzikos kolegiją, norėjau stoti į džiazinį dainavimą bei choreografiją, bet vis kirtosi tvarkaraščiai, todėl nepavyko suderinti dviejų savo gyvenimo aistrų“, – prisiminė atlikėja, kuri atviravo, kad šokis visada liko jos širdyje.

Baiba šiuo metu du kartus per savaitę Tarptautinėje Vilniaus mokykloje veda aerobikos užsiėmimus, o vasarą tai daro pas V.Šuško, kuris vaikams organizuoja stovyklas. „Mėgstu pamaišyti ir atrasti naujų pratimų. Visada po treniruotės sulaukiu komplimentų, kad buvo gera treniruotė, todėl tikiuosi, kad šį kartą irgi viskas bus gerai“, – linksmai nusiteikusi Baiba baigė pokalbį ir valandą plušo su merginomis.

Treniruotės akimirka
Treniruotės akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius