-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atlikėjas ir lovoje – be stabdžių

Populiarios dainos „Dviratukas“ atlikėją Eugenijų Ostapenką išgarsino ne tik šis kūrinys, bet ir meilės romanai su vyresnėmis moterimis, siautėjimai. Skandalingasis dainininkas nenustebtų, jei jį pasiektų žinia apie nesantuokinius vaikus. Mat šis vyras mylėdamasis niekuomet nenaudoja prezervatyvo. Bet kol kas ramu – Eugenijus nė iš vienos buvusios draugės dar neišgirdo, jog tapo tėvu.
E.Ostapenko žada surengti linksmą gimtadienį.
E.Ostapenka giriasi visą gyvenimą buvęs geidžiamas moterų. / „Scanpix“ nuotr.

Klaipėdietis 32 metų E.Ostapenka – viena dažniausiai į skandalus įsiveliančių scenos įžymybių, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.

„Kai uždainavau „Dviratuką“, Lietuvoje apie mane pradėjo rašyti laikraščiai“, – apie savo karjeros pradžią tėvynėje užsiminė E.Ostapenka. Trečiasis albumas „Dviratukas“ pagal pardavimą gerokai pranoko ankstesnius – „Nakties princesę“ ir „Sulauk manęs“. „Pirmieji albumai niekam nebuvo įdomūs, nes juose – labai lyriška muzika“, – savikritiškai savo kūrybą vertino E.Ostapenka.

Klaipėdietis, nepajudinęs nė piršto dėl „Dviratuko“ populiarinimo, stebėjosi, kad ši žaibiškai išpopuliarėjo bei išgarsino jį patį. E.Ostapenkos populiarumą pakurstė ir netrukus pasipylusi virtinė skandalų. Jis gyrėsi esąs daugelio moterų meilužis.

1,82 metro ūgio klaipėdietis sveria 120 kilogramų. Trokšta sublogti iki 100 kilogramų. Apvalių formų atlikėjas visuomet jautėsi geidžiamas moterų. E.Ostapenka nekaltybę prarado būdamas septyniolikos metų: „Tai įvyko Maskvoje. Permiegojau su motinos drauge, dvigubai už mane vyresne.“

Studijuodamas Rusijos sostinėje Eugenijus buvo įsikūręs bendrabutyje, kuriame gyveno daug merginų. E.Ostapenka, avėdamas šlepetes, dažnai nueidavo pas jas pasisvečiuoti. „Per savo gyvenimą nebuvau panaudojęs prezervatyvo. Nežinau, kas tai yra. Jokių intymių ligų neturėjau“, – tikino „Gyvenimo būdo“ žurnalistę pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius