Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėjos Giulijos dukra Monika solistės karjerą iškeitė į šokėjos?

Laidos „Šok su manimi“ užkulisiuose ji repetavo valso žingsnelius. Televizijos žiūrovai ją įpratę matyti scenoje dainuojančią, tačiau tą kartą dainininkės Giulijos duktė Monika pasirodė su Kauno šokių kolektyvu „Tvistas“.
Monika
Monika / Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr.

Šeštadienio vakaras merginai buvo ypatingas: ji pirmą kartą tiesioginio eterio metu šoko scenoje pramoginius šokius. Be to, veidą puošė šypsena, nes tą dieną ji šventė savo gimtadienį.  Kaunietei Monikai sukako 23-eji.

„Aš visada norėjau būti šokėja ir dainininkė, tačiau teko rinktis. Mano sritis yra muzika, pasirinkau operos solistės karjerą. O šis pasirodymas man yra kaip avantiūra, nes tai darau pirmą kartą”, – portalui 15min.lt pasakojo Monika.

Prieš kelias dienas ji atvyko į Kauno šokių klubo ,,Tvistas“ repeticiją aplankyti čia dirbančio draugo. Minėto klubo vadovė  Moniką  maloniai nustebino ir  pakvietė kartu dalyvauti  projekte „Šok su manimi“. Šeštadienio vakarą kolektyvas pasirodė su solistu Liudu Mikalausku.

Pramoginiai šokiai Monikai nėra naujiena, ji mėgsta stebėti pasirodymus, dažnai skiria laiko jiems ir pati, tačiau profesionalia veikla to nepavadintų.

,„Mano sritis yra operinis dainavimas, Kauno muzikiname teatre gavau vaidmenį, labai džiaugiuosi“, – apie  muzikinius laimėjimus kalbėjo Monika.

Tiesa, pasibaigus „Šok su manimi“ laidai mergina neskubėjo į gimtąjį Kauną – nusprendė gimtadienį atšvęsti netradiciškai sostinėje su būriu šokėjų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius