Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšauktas Jess Glynne koncertas užsienyje privertė sunerimti: ar tai nepasikartos ir Lietuvoje?

Dėl sveikatos problemų koncertą atšaukusi britų žvaigždė Jess Glynne privertė sunerimti ir gerbėjus Lietuvoje. Rugpjūčio mėnesį Karklėje turinti pasirodyti atlikėja ne pirmą kartą paskutinę minutę atšaukia pasirodymą, tačiau prie jūros vykstančio festivalio organizatoriai ramina, kad kol kas jokių pokyčių nenumatyta. Vis dėlto ir plano „B“ sako neturintys.
Jess Glyne ir festivalio „Karklė“ akimirka
Jess Glynne ir festivalio „Karklė“ akimirka / Organizatorių ir 15min nuotr.
Temos: 2 Karklė Koncertas

Sekmadienį Jungtinėje Karalystėje vykusio festivalio „Isle of Wight“ scenoje žiūrovai kaip vieną pagrindinių atlikėjų tikėjosi išvysti britų žvaigždę Jess Glynne, to tikėjosi ir organizatoriai. Vis dėlto paskutinę minutę daugiau nei 5 tūkst. lankytojų miniai pranešta, kad atlikėja čia nepasirodys.

Tai nėra pirmas kartas, kai dainininkė prieš pat pasirodymą paskelbia nepasirodysianti – 2015 metais tame pačiame festivalyje Jess Glynne nekoncertavo dėl balso stygų operacijos.

Šį kartą viešai išplatintame pranešime atlikėja teigė, kad pasirodyti sutrukdė „psichologinės problemos, besitęsiantis nerimas, didelis nuovargis“. Jos sunkią sveikatos būklę komentavo ir vadybininkas, pabrėžęs, kad Jess Glynne labai apgailestauja dėl susidariusios situacijos, tačiau šiuo metu „sveikata yra svarbiausia“.

Nadine Ijewere nuotr./Jess Glynne
Nadine Ijewere nuotr./Jess Glynne

Vis dėlto antrą kartą pasikartojanti situacija ne tik nuliūdino atlikėjos gerbėjus, bet ir privertė imtis priemonių festivalio organizatorius. Kaip praneša „Independent“, dėl šio įvykio atlikėja į „Isle of Wight“ daugiau nebebus kviečiama.

„Tai nerodo jokios pagarbos žmonėms, kurie pirko bilietus. Labai liūdna, kad atlikėjai taip elgiasi su savo gerbėjais. Ji juos nuvylė“, – užsienio portalui sprendimą nebekviesti atlikėjos grindė festivalio vadovas Johnas Giddingas.

Spėliojama, kad tokį griežtą sprendimą galimai paskatino tą pačią dieną, kai atlikėja turėjo žengti į sceną, užfiksuotas Jess apsilankymas „Spice Girls“ koncerte „Wembley“ stadione.

Atlikėja buvo pastebėta kartu su draugais besilinksminanti koncerte, o vėliau, prisijungus žinomos grupės narei Mel B, kompanija vakarėlį pratęsė artimiausiame viešbutyje.

Žiniasklaidoje pasirodžius informacijai apie festivalio „Isle of Wight“ organizatorių sprendimą ir straipsniuose cituojamą lankytojų apmaudą, kalbos užvirė ir Lietuvoje. Rugpjūčio mėnesį atlikėja turėtų atvykti į pajūryje vykstantį „Karklės“ festivalį, tačiau imta nerimauti, ar kojos vėl nepakiš sveikatos problemos.

Reaguodami į iškilusį klausimą, festivalio organizatoriai 15min teigė, kad nuogąstauti kol kas tikrai neverta. Vis dėlto perskaitę viešą informaciją jie susisiekė su atlikėjos vadyba.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Festivalio akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Festivalio akimirkos

„Žinių, kad koncertas yra atšaukiamas, negavome. Kontaktuojame su atlikėja, jos vadybininkais, viskas yra derinama. Kaip tik vakar kalbėjomės ir mums buvo patikinta, kad viskas tikrai įvyks. Festivalio lankytojams tikrai nėra ko jaudintis“, – sakė „Karklė“ festivalio atstovė spaudai.

Vis dėlto paklausta, kaip festivalio organizatoriai elgsis, jei atlikėja praneš visgi negalinti atvykti, atstovė spaudai sakė, kad su tokia situacija dar nėra susidūrę, todėl šią problemą bandytų spręsti jai iškilus.

„Mums dar to nėra buvę, tai negaliu nieko pasakyti, ką esame darę iš praktikos, ir nenoriu spekuliuoti, ką darytume, jei taip nutiktų“, – 15min teigė „Karklė“ atstovė spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius