-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšaukti visi penki Andriaus Užkalnio pasirodymai arenose „Užkalnio Grand Show“

Vasario pabaigoje – kovo pradžioje didžiuosiuose Lietuvos miestuose turėję vykti Andriaus Užkalnio humoristiniai pasirodymai „Užkalnio Grand Show“ atšaukti, praneša 15min.
Andrius Užkalnis
Andrius Užkalnis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Publicisto Andriaus Užkalnio humoro šou „Užkalnio Grand Show“ iš viso turėjo vykti penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose.

Vasario pabaigoje jo pasirodymai buvo suplanuoti Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, o kovo pradžioje – Šiauliuose ir Panevėžyje. Visi A.Užkalnio pasirodymai turėjo vykti didžiausiuose miesto arenose.

Penktadienį bilietus platinusios bendrovės paskelbė, kad prekyba bilietais į A.Užkalnio renginį nutraukiama, nes šis šou atšauktas.

Pats A.Užkalnis anksčiau kalbėjo, kad šis stand-up stiliaus komedijos pasirodymas iš esmės turėjo būti „subalansuotas patyčių šou“.

Atšaukti Andriaus Užkalnio pasirodymai
Atšaukti Andriaus Užkalnio pasirodymai

„Pagaliau gerieji Lietuvos žmonės galės išgirsti scenoje tai, nuo ko taip kentėjo popieriuje, internete ir eteryje. Šimtai tūkstančių skaitytojų juk negali klysti? Patyčių grandas Andrius Užkalnis nesismulkindamas pristato „Užkalnio Grand Show“ penkiose didžiausiose Lietuvos arenose. Daugiau nei valanda kokybiškos komedijos nepaliekant nė vieno akmens nepajudinto. Palikite visus nusistatymus namuose. Gyvenimas niekada nebebus toks, kaip buvęs“, – renginį afišavo A.Užkalnis.

Baiminosi teisinių problemų

A.Užkalnio šou organizavo UAB „Vabalo filmai“. 15min bendrovės atstovė Olga Zacharova sakė, kad šou atšauktas baiminantis teisinių problemų.

„Taip, atšaukti visi penki renginiai. Įvertinome programos turinį, pasitarėme su teisininkais. Supratome, kad gali kilti problemų. Visuomenėje gali atsirasti žmonių, kurie gali pasijausti nepatenkinti, ir gali kilti teisinių pasekmių. Nusprendėme, kad programos turinį reikia tobulinti. Bet situacija ta, kad Andrius dabar išvykęs, grįš tik vasarį. Todėl tobulinti dabar nepavyksta“, – kalbėjo ji.

Kalbas, kad žmonės tiesiog nepirko bilietų, ji neigia: „Su pardavimais viskas buvo gerai, mes, organizatoriai, jais buvome patenkinti. Tos kalbos... Visokių jų visada būna. Buvo trumpalaikių akcijų, kai penki bilietai po eurą pardavinėti, bet tai buvo skirta pranešimui vartotojams išsiųsti, žiniai paskleisti.“

Paklausta apie pinigų už bilietus grąžinimą O.Zacharova sakė: „Pinigus grąžinsime operatyviai, per bilietų platintojus. Platintojai susisieks su pirkėjais ir grąžins pinigus.“

„Vabalo filmai“ vadovas Deividas Misiulis sakė: „Lietuva tiesiog dar nepasiruošusi tokiam akibrokštui ant scenos – A.Užkalnio programa mane asmeniškai išvertė iš koto, tačiau kaip organizatoriai negalime sau leisti prisiimti atsakomybės dėl galimų nepilnamečių teisių gynėjų skundų bei kitų jautrių temų, kurios rutuliojamos A.Užkalnio šou. Pasitarę su teisininkais, nusprendėme šio projekto atsakyti – ypač po taip garsiai nuvilnijusio V.Grincevičiaus dainos „Šėtone prašau“ skandalo. Programa tiesiog per žiauri ir kol kas nepritaikyta plačiajai visuomenei.“

Susisiekus su pačiu Andriumi Užkalniu, šis nedaugžodžiavo: „Šiuo metu atostogauju. Galiu pasakyti tik tiek, kad savaime aišku, nusivyliau, nes į šį mano kūrinį buvo įdėta daug darbo ir energijos, tačiau jei profesionalai sako, kad ši programa gali pridaryti nemalonumų tiek man, tiek organizatoriams, turiu pasikliauti jų žodžiu. Gaila, tačiau net ir Užkalnis lygus prieš įstatymą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius