Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleista Bžesko paslaptis

Šokėjas Saulius Skambinas, sausio 3 dieną šventęs 31-ąjį gimtadienį, 15min.lt atskleidė keletą savo šventės detalių. Paaiškėjo, kodėl prodiuseris E.Bžeskas savo gimtadienį paminėjo su šeimos nariais ir nesurengė gėsmingo vakarėlio.
Išaiškėjo, kad E.Bžeskas savo gimtadienį griausmingai šventė dar išvakarėse.
Paaiškėjo, kad E.Bžeskas savo gimtadienį griausmingai šventė dar jo išvakarėse. / „Scanpix“ nuotr.

Naujienų portalui 15min.lt S.Skambinas prasitarė gimtadienio vakarėlį surengęs savo namuose. Į šventę šokėjas sukvietė daugybę žmonių. „Stipriai pašventėme, kaip reikiant. O buvo visko: fejerverkų, laistymųsi šampanu lauke. Skraidėme į sniego pusnis, netgi kariavome tortais“, – apie audringą gimtadienio vakarėlį kalbėjo S.Skambinas.
 

Daug dovanų ir sveikinimų 

„Scanpix“ nuotr./S.Skambinas džiaugėsi griausmingu gimtadieniu, ypatingu draugų dėmesiu bei dovanomis.
„Scanpix“ nuotr./S.Skambinas džiaugėsi griausmingu gimtadieniu, ypatingu draugų dėmesiu bei dovanomis.

S.Skambinas 15min.lt pasakojo sulaukęs daugybės dovanų ir sveikinimų. Tai esą nustebino, nes šis gimtadienis – joks jubiliejus.

„Draugai padovanojo kosmetikos parduotuvės dovanų čekių, gėlių, firminių butelių, azartinių ir stalo žaidimų, kvepalų. Sulaukiau ypač daug sveikinimų gimtadienio proga. Nors švenčiau ne jubiliejų, sveikinimų buvo be galo daug. Vieni draugai rašė žinutes, kiti skambino. Esu nustebintas tokio dėmesio“, – džiaugėsi S.Skambinas.
 

Bžesko mįslė
Netyčia išėjo, kad mano gimtadienis buvo dubliuotas su E. Bžesko gimtadieniu – atskleidė S.Skambinas

Interneto portalui klubas.lt E.Bžeskas pasakojo, kad sausio 4 dieną savo 34-ąjį gimtadienį ramiai šventė su artimaisiais tėvų namuose.

Pramogų pasaulis suūžė nuo svarstymų, kas privertė E.Bžeską gimtadienį paminėti su tėvais. Tokia žinia stebėjosi daugelis, pasigirdo svarstymų: „Bžeskas gimtadienį šventė su tėvais? Kodėl?!“ Panašu, kad į šį klausimą atsakė geras prodiuserio bičiulis S.Skambinas.

„Netyčia išėjo, kad mano gimtadienis buvo dubliuotas su E.Bžesko gimtadieniu. Egmonto gimtadienis turėjo būti sekmadienį, o manasis – šeštadienį. Atvažiavo manęs žmogus pasveikinti ir taip išėjo, kad kartu šventėme. Buvo tikrai labai linksma“, – atskleidė S.Skambinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius