Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleista elegantiškiausio pasaulio pikniko „Le Dîner en Blanc“ Vilniuje data

Vienu iš laukiamiausių metų renginių tapusi paslaptingoji vakarienė „Le Dîner en Blanc“ Lietuvoje bus surengta jau aštuntąjį kartą. Kaip visada, renginio vieta, nelaužant pasaulinių tradicijų, bus laikoma paslaptyje iki pat paskutinės minutės. Taip pat bus nelaužoma ir vilnietiškoji „Le Dîner en Blanc“ tradicija – šiuo renginiu palydėti vasarą.
„Le Dîner en Blanc“ – Baltosios vakarienės akimirka
„Le Dîner en Blanc“ – Baltosios vakarienės akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiais metais organizatoriai ragina švęsti draugystes, nes, kaip pastebi renginio sumanytoja ir organizatorė Lietuvoje Dovilė Butkienė, tikroji laimė ir tikrasis džiaugsmas glūdi artimuose ryšiuose ir jų puoselėjime:

„Raginu visus susiburti draugėn ir išnaudoti šią miesto šventę ne tik romantiškiems pasimatymams, bet ir susitikimams su senai matytais draugais, kolegomis, klasiokais, studijų draugais, taip pat ir kaimynais. Praėjusieji metai buvo sunkūs visiems. Supratome, koks svarbus ir reikalingas mums yra ryšys bei fizinis kontaktas, tad nelaukime, kol kažkas kitas pasirūpins mūsų laime, o būkime tais, kurie ją kuria ne tik sau, bet ir visiems mylimiems ir brangiems žmonėms. Suburkime ir švęskime!“

„Le Dîner en Blanc“ organizatoriai pasakoja, kad pagal dalyvių ir partnerių susidomėjimą, yra prognozuojama, jog šventėje dalyvaus virš aštuonių šimtų dalyvių. Tiesa, atsižvelgiant į neapibrėžtumus dėl pandeminės situacijos, visi norintys dalyvauti renginyje turės pateikti galimybių pasą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Le Dîner en Blanc“ – Baltosios vakarienės akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Le Dîner en Blanc“ – Baltosios vakarienės akimirka

Baltasis piknikas, iš Paryžiaus pasklidęs po visą pasaulį, ypatingas ir kūrybiškumo puoselėjimu, fantazijos bei elegancijos derme. „Per pirmuosius renginius dar sulaukdavome nemažai klausimų, ką galima rengtis, autis ar kokiu diržu juostis. Kadangi šiais metais „Le Dîner en Blanc“ vyks jau aštuntąjį kartą, ir vilniečiai, ir miesto svečiai jau labai gerai supranta baltąjį aprangos kodą ir drąsiai improvizuoja.

Visada džiaugiamės matydami originaliai apsirengusius svečius, kurie jau suprato, kad baltasis piknikas yra galimybė ir pasipuošti, ir elegantiškai išreikšti save. Taip pat tokiu būdu kiekvienas šventės dalyvis tampa ypatingos Le Dîner en Blanc atmosferos kūrėju,” - apie daugiausiai klausimų dalyviams keliantį baltąjį aprangos kodą pasakojo šventės organizatorė Valda Lukošiūtė.

Kaip visada šventės metu vyks populiarių atlikėjų pasirodymai, kurie organizatorių kol kas dar yra laikomi paslaptyje. „Le Dîner en Blanc“ šventės organizatoriai ir partneriai dalyvius ves per įvairius netikėtus skonių, garsų ir emocijų pojūčius, sukurdami nepamirštamus prisiminimus ir užtikrintą pabėgimą nuo kasdienybės.

„Baltoji vakarienė“ šiemet vyks rugpjūčio 27 dieną.

Praeitų metų akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius