Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atspėkite: kuris garsus aktorius tapo Marilyn Monroe?

Naujaisiais metais projektas „Muzikinė kaukė“ paruošė tikrą įspūdžių bombą. Naujausioje laidoje žinomas aktorius ir dainininkas įkūnijo vieną žinomiausių XX a. amžiaus kino žvaigždžių, pop kultūros dievaitę Marilyn Monroe. Dalyvis jau ne pirmą kartą projekte virsta moterimi, o šis kartas buvo itin sėkmingas – po pasirodymo netilo ovacijos, komisija liko tiesiog sužavėta.
Dominykas Vaitiekūnas projekte „Muzikinė kaukė“
Dominykas Vaitiekūnas projekte „Muzikinė kaukė“ / LNK nuotr.

Pasirodo, Marilyn Monroe projekte „Muzikinė kaukė“ virto aktorius Dominykas Vaitiekūnas.

„Koks jausmas? Žiauriai geras! Buvo labai smagu repetuoti, – savo emocijų prieš pasirodymą neslėpė Dominykas. Vaikinas pripažino nesitikintis būti panašus į Marilyn, bet su nekantrumu laukiantis pasirodymo.

„Aš labai tikiuosi, kad šis numeris bus skirtas tiesiog pasimėgauti šituo projektu, jo teikiamomis galimybėmis pakeliauti po laikmečius ir tiesiog pažaisti Marilyn Monroe“, – juokiasi.

LNK nuotr./Dominykas Vaitiekūnas projekte „Muzikinė kaukė“
LNK nuotr./Dominykas Vaitiekūnas projekte „Muzikinė kaukė“

Projekto vedėjas S.Storpirštis smalsavo sužinoti, kaip Dominykui sekėsi mokytis seksualių Marilyn Monroe judesių su aukštakulniais.

„Nebe pirmas kartas, kai tenka įšokti į aukštakulnius, tai apsiauni, pasilaužai kojas, pasiklibini jas ir tiesiog išmoksti. Visą savaitę mokiausi“, – pasakojo dalyvis.

Po Dominyko surengto šou komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis gyrė dalyvį.

„Labai juokiausi. Labai juokiausi, nes džiaugiausi. Maniau, kad bus nelabai smagu žiūrėti, o buvo labai smagu, nes taip išlaviravai…“, – komentavo režisierius.

Gerų emocijų užtaisas, radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė po pasirodymo liko sužavėta.

„Tu tiesiog gimęs tam. Buvai geresnė Marilyn nei pati Marilyn Monroe“. Livijos prašymu Dominykas sudainavo legenda tapusį Marilyn sveikinimą „Happy Birthday Mr. President“ ir dar kartą sužavėjo publiką bei Liviją: „Štai kas yra tikrieji deimantai“, – po atliktos dainos komentavo ji.

LNK nuotr./Dominykas Vaitiekūnas projekte „Muzikinė kaukė“
LNK nuotr./Dominykas Vaitiekūnas projekte „Muzikinė kaukė“

Dainininkė Inga Valinskienė buvo atvira ir neslėpė savo simpatijų Dominykui: „Mes visi pastebėjome, kad tu nelipai per tą ribą, kuri vadinasi parodija. Esi labai geras aktorius.“

Įspūdingą Dominyko pasirodymą ir kitus dalyvius bus galima pamatyti šį šeštadienį. Dainininkė Donata Virbilaitė įkūnys JAV atlikėją Meghan Trainor, aktorius Tomas Rinkūnas taps grupe „Antis“, atlikėja Iglė Bernotaitytė virto roko grupe „The Cranberries“, o aktorė Aleksandra Metalnikova įkūnijo vokiečių duetą „Modern Talking“.

Kanados muzikos atlikėją Alanis Morissette įkūnys dainininkė Augustė Vedrickaitė, radijo laidų vedėjas ir dainininkas Haroldas Šklėrius taps moterimi ir įkūnys Oksaną Pikul, atlikėja Julija Jegorova įkūnijo scenos divą Whitney Houston, aktorius Robertas Lenartavičius virto jautriąja Ieva Zasimauskaite, renginių vedėjas Tomas Legenzovas įkūnijo dainininką Valerijų Leontjevą.

„Muzikinė Kaukė“ – šeštadienį, 19:30 per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius