Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšventusi katalikiškas Kalėdas, Natalija Bunkė sės ir prie sentikių Kūčių stalo

Atlikėja Natalija Bunkė švenčia dvejas Kalėdas. Gruodžio 24-ą dieną ji sėda prie katalikiško Kūčių stalo, o sausio 6 dieną – prie sentikių. „Mano sūnus švęs dvejas Kalėdas“, – tokią dvigubos šventės priežastį įvardijo Natalija.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Tad sekmadienį, sausio 6 dieną, viso pasaulio stačiatikių Kalėdų išvakarėse, N.Bunkė su šeima važiuoja pas Kaune gyvenančius savo tėvus ir kartu sėda prie šventinio stalo su gausybe patiekalų.

„Pas mus yra labiau paisoma tradicijų – jokių kiaušinių, sviesto, majonezo, tik saulėgrąžų aliejus“, – paklausta, kuo skiriasi katalikų Kūčių stalas nuo sentikių, pasakojo stačiatikių tikėjimą išpažįstanti garsi moteris.

Šventinis vakaras irgi prasideda kiek kitaip nei daugelio. „Per Kūčias (Sočelnik – red. past.) mes vietoje plotkelės valgome grūdų, vandens ir medaus užpilą. Tai yra pats pirmasis patiekalas, kurio ragaujame. Tik paragavus šio mišinio galima valgyti ir kitus patiekalus“, – Žmonės.lt apie savo šeimos tradicijas pasakojo N.Bunkė. 

O štai kitą dieną, per Kalėdas, Natalijos mama kepa antį. Tai tradicija, atkeliavusi dar iš dainininkės vaikystės, tad sukelia pačius gražiausius prisiminimus.

Prie šventinio stalo susirinks visa N.Bunkės šeima, taip pat ir sesuo Kristina Ivanova. „Mes su sese sėdome ir prie katalikiško Kūčių stalo, nėra taip, kad mes nebendrautume, tačiau daugiau šia tema kalbėti nenorėčiau“, – Žmonės.lt sakė Natalija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius