Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 12 /10:15

Atversta Mios Pilibaitytės skyrybų byla: atlikėja teisme pasirodė viena

Ketvirtadienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo atversta Mios Pilibaitytės ir jos sutuoktinio Nerijaus Antanavičiaus byla. Vis dėlto moteris čia atvyko viena – N.Antanavičius nepasirodė.
Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas
Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Skyrybos vyksta dėl vieno iš sutuoktinių kaltės. Kaip anksčiau 15min teigė atlikėja, buvusiu vyru nepavyksta susitarti dėl labai asmeninių šeimos reikalų.

Į teismo posėdį atlikėja atvyko prieš pat jo pradžią drauge su jai atstovaujančia advokate Žaneta Šlyžiūte. Pamačiusi žurnalistus moteris neapsidžiaugė, tačiau prieš kameras šypsojosi.

Po teismo posėdžio paklausta, ar bent priartėjo prie sprendimų dėl šeimos klausimų, atlikėja neslėpė, jog paliaubos dar – toli. „Kaip matote, jis (Nerijus Antanavičius – aut. past.) net nepasirodė“, – apie neįvykusias derybas kalbėjo Mia.

Tiesa, ji taip pat pridūrė besitikinti, jog viskas bus gerai, skyrybų procesas pagreitės. „Tikiuosi, viskas greitai pasibaigs“, – komentavo Mia. Vis dėlto atskleisti paslapties šydą, dėl kokio gi klausimo moteris nesutaria su sutuoktiniu, atlikėja atsisakė. Sulig kiekvienu žurnalistų klausimu Mia tolo, minėjo situacijos nekomentuosianti, kol išskubėjo teismo koridoriais.

Mios Pilibaitytės skyrybų posėdžio akimirkos – galerijoje:

Apie skyrybų eigą moteris yra kalbėjusi ir anksčiau. „Jeigu pavyktų sutarti šiuo klausimu, viskas būtų gerai. Momentas jautrus, mūsų asmeninis dalykas, šeimos klausimas“, – dar vasario mėnesį 15min sakė Vilija.

Ji atskleidė, kad su sutuoktiniu N.Antanavičiumi buvo sudariusi povedybinę sutartį, tačiau pabrėžė, kad pinigų iš buvusio vyro nereikalaus.

Vykstant skyryboms ne bendru sutarimu teisiniai procesai gali užtrukti, tačiau atlikėja tikisi, kad viską pavyks išspręsti greičiau.

Vis dėlto ji jau anksčiau pabrėžė, kad tikrosios skyrybos, kai abu sutuoktiniai suprato, jog bendros ateities tikrai nėra, įvykusios jau žymiai anksčiau.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas

Nors anksčiau 15min atlikėja teigė, kad prašymas pradėti skyrybų bylą teismą pasieks dar 2018-ųjų balandžio mėnesį, tačiau oficialiai pasiekė tik praeitų metų gruodį.

Visgi tąkart atlikėja teigė, kad kalbėti apie skyrybų priežastis kiek per anksti.

„Kol vyksta visas šitas reikalas, nuo komentarų susilaikysiu. Galbūt, kai jau būsime išsiskyrę, tada galėsiu plačiau papasakoti“, – 15min sakė atlikėja.

Ir nors skyrybų procesas užtruko metus, gruodžio 4 dieną teismą pasiekė oficialus prašymas. Kaip 15min patvirtino teismo atstovė, nurodyta, kad skyrybos vyksta dėl vieno iš sutuoktinių kaltės.

Mia ir Nerijus susituokė 2015-ųjų liepą po mažiau nei metus trukusios draugystės. Atlikėja pripažino, kad vestuvės buvo gana spontaniškas, ne itin kruopščiai apgalvotas žingsnis. Dainininkė pripažino, kad jei būtų žinojusi apie nusikalstamą vyro praeitį, ji niekada nebūtų sutikusi tekėti už Nerijaus.

Per santuokinio gyvenimo metus Nerijus buvo dukart įsivėlęs į muštynes, teisiamas už sukčiavimą, už vairavimą išgėrus ir neturint tam teisės, už neišlaikymą savo dviejų mažamečių vaikų.

Mia neneigė, kad Nerijus iššvaistė ir jos dešimt metų kauptas santaupas, o po nesėkmingai įkurto restorano Druskininkuose paliko jai mokėti skolas.

„Aš norėjau perkąsti ranką jam, aš taip pykau, jūs neįsivaizduojate. Ir ant savęs kaip pykau, idiote tu, galvojau, šitiek metų pragyvenai, taip protingai dėliojaisi finansus ir dabar šitaip pasielgti kvailai, tai reikia išvis smegenų neturėti. Tikrai labai pykau“, – sakė M.Pilibaitytė.

Santuokos metu netrūko sunkių emocinių išgyvenimų – Mia pripažino sirgusi depresija, tad nekėlė kojos iš namų, vengė susitikimų su draugais, atsisakydavo pasiūlymų koncertuoti. Sutuoktinio poelgiai, kaip pati sako, taip pat sugadino reputaciją.

Mios Pilibaitytės ir Nerijaus Antanavičiaus vestuvių akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius