Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Atviras Andriaus Užkalnio interviu apie klaidas, kurias padėjo pamatyti mylimoji Fausta

Andrius Užkalnis, kurio vardą žino visa Lietuva, pastaruoju metu kalba itin kandžiai. Vyras sako  visą gyvenimą rašęs labai daug ir nors didžioji dalis jo publikacijų buvo teigiamos, laikui bėgant supratęs, kad žmonėms labiausiai įstrigo tik tos, kur buvęs per daug kandus. Andrius prisipažįsta: „Taip, ne kartą perlenkiau lazdą“. 
Andrius Užkalnis su drauge Fausta Marija Leščiauskaite
Andrius Užkalnis su drauge Fausta Marija Leščiauskaite / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Todėl šį šeštadienį laidoje „Bus visko“ – ne tik jo dvidešimt trejais metais jaunesnė mylimoji Fausta ir jos išgyvenimai, susidūrus su visuomenės smerkimu dėl to, kad gyvena su žymiu ir perpus vyresniu vyru, tačiau ir kita Andriaus charakterio pusė bei atviras pasakojimas apie savo paties klaidas bei jas padėjusią pamatyti Faustą.

„Ji apsaugojo mane, kad nenueičiau keliu, kuriuo, deja, nueina daugelis. Kurio pabaigoj yra arba alkoholizmas, priklausomybė, arba žmogus tampa nebeaktualus ir baigia tuo, kad už pavalgymą veda krikštynas,“ – atvirai pasakoja Andrius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė
Stop kadras/Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė
Stop kadras/Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė

Vyras prisipažins: „Mane žinomumas buvo sugadinęs. Kai tu elgiesi kaip nori, o tau vis tiek bučiuoja užpakalį, nes tavęs reikia – laidose, tekstuose, tavęs reikia renginiuose. Ir gali pasidaryti tokia šūdina primadona, kai su niekuo nesiskaitai, ir pradeda atrodyti, kad gali vaikščioti vandens paviršiumi, nes vis tiek tavęs visiems reikia“.

Jis sako ėmęs nesiskaityti su žmonėmis ir leisdavęs sau nedaryti vieno ar kito dalyko vien dėl to, kad yra Užkalnis: „Atvažiuoja kurjeris į namus, o tu nenori priimti kurjerio ir siuntinio tik todėl, kad esi Andrius Užkalnis ir su kurjeriais nebendrauji. Tegul kas nors kitas eina ir pasiima, aš neisiu.“

Vis dėlto vyrą į vietą pastatė jo moteris. Taip pat ji padėjo susidoroti su visomis problemomis, atsiradusiomis dėl per didelio jo noro pasikandžioti, o vėliau ir savo paties išgyvenimais, užgriuvus milžiniškam visuomenės protestui. Ir tai nebuvo vienintelis sunkumas, kurį pora išgyveno drauge. Jiems teko susidurti ne tik su Andriaus arogancija, tačiau ir su visuomenės spaudimu, išgirdus apie jųdviejų porą ir amžiaus skirtumą.

Stop kadras/Andrius Užkalnis
Stop kadras/Andrius Užkalnis

Todėl, paklausta apie sprendimą kurti santykius su šiuo žmogumi, Fausta taip pat bus atvira: „Jei būčiau galėjusi pasirinkti bendraamžį, aišku, būčiau ėmusi žmogų, su kuriuo visos aplinkybės nebūtų kėlusios man sunkumų, ir gyvenčiau su tuo, dėl kurio man nereikėtų atsiskaitinėti prieš visus. Tačiau nežinau, ar yra tokių, kurie žmogų renkasi kaip parduotuvėje: ateina, apžiūri, kokia išvaizda, svoris, socialinė padėtis, butas…. Todėl negalėjau pasirinkti jo amžiaus.“

Fausta papasakos apie savo sveikatos problemas, susidūrus su visuomenės pasmerkimu ir neigiamu dėmesiu: „Taip, buvo akimirkų, kai jaučiausi labai blogai, nenorėjau lipti iš lovos. Jaučiau nerimą ir nesupratau, kas vyksta. Vieną kartą vairuodama pajutau, kad kažkas nutiko. Man nutirpo pusė kūno, burnoje ėmiau jausti saldumą, ir tai buvo pirmieji insulto požymiai. Sustabdžiau mašiną ir kviečiau greitąją“.

Ką Fausta atsako tiems, kurie ją vadina barakuda? Dėl kokių pasisakymų Andrius Užkalnis gailisi labiausiai? Ir kaip jie įsivaizduoja savo vestuves? „Bus visko“ šeštadienį 17:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius