Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrius Bružas kuria naują personažą Laisvydis: Alandų salose nusifilmavo visiškai nuogas

Jau tapo tradicija kad po sėkmingo filmo „Tarp mūsų,berniukų“ kūrybinė komanda vasarą išlekia žvejoti. O smagių vyrų kompanijoje nuotykių niekada netrūksta.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / Video kadrai

Po pirmo filmo berniukai važiavo į Norvegiją, už poliarinio rato gaudyti otų ir menkių, dabar po filmo tęsinio „Klasės susitikimas: berniukai sugrįžta“ visa kūrybinė komanda – aktoriai Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas, Mantas Vaitiekūnas režisierius Kęstas Gudavičius, operatorius Linas Dabriška ir prodiuseris Mantvidas Žalėnas – išlėkė į Suomijai priklausančias Alandų salas.

Tik Kirilas Glušajavas dėl asmeninių priežasčių į Suomija nevyko. Aišku, berniukai juokauja, kad „žmona neišleido“.

Asmeninio albumo nuotr./Audrius Bružas ir jo kolegos iš filmo „Tarp mūsų, berniukų“ Alandų salose
Asmeninio albumo nuotr./Audrius Bružas ir jo kolegos iš filmo „Tarp mūsų, berniukų“ Alandų salose

Nėra ko slėpti, žvejyba – labiau pretekstas pabūti kartu, aptarti buvusį projektą ir užmegzti naujas idėjas naujam filmui. O iki šiol sukurti šios kompanijos filmai – labai sėkmingi ir yra penketuke žiūrimiausių visų laikų filmų Lietuvoje.

Salose žvejyba rimtai užsiėmė tik užkietėjęs žvejys Mantas Vaitiekūnas, jis su prodiuseriu Mantvidu Žalėnu antradienį pagavo... 46 lydekas.

O tuo metu kiti berniukai, susigalvoja kitokių pramogų. Štai aktorius Audrius Bružas sukūrė naują personažą Laisvydis.

Personažas gimė ekspromtu, kai aktorius po ilgos kelionės į Taliną, belaukiant kelto, norėjo prasimankštinti kaulus ir pradėjo šokti tiesiog prie vilkikų. Video feisbuke sulaukė milžiniško susidomėjimo.

„Laisvydis – mano naujas personažas, meniškos sielos žmogus, jis ir gražiai šoka, ir gražiai eiles kuria, ir bardas neblogas“, – juokauja Audrius Bružas.

Beplaukiojant ir bandant pagauti žuvį, Leonardui Pobedonoscevui gimė mintis pasiimti droną ir susukti Laisvydžio klipą. Aktorius dega nauja aistra – kelis mėnesius mokosi valdyti droną, pats filmuoja pats montuoja. „Noriu pereiti į kitą barikadų puse“, – juokauja žinomas aktorius.

Kviečiame įvertinti Audriaus Bružo personažą ir operatoriaus Leonardo Pobedonoscevo darbą su dronu:

VIDEO: Audrius Bružas kuria naują personažą Laisvydis ir nusifilmavo visiškai nuogas

O čia, jūsų teismui, Laisvydžio šokis prie vilkikų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius