Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinė blykstėje“ Nijolė Pareigytė išgirdo, kad turi ištekėti per metus

Šį penktadienį „Auksinė blykstė“ pirmoji pradės švęsti didžiąsias metų šventes. Likus mažiau nei mėnesiui iki Kalėdų, astrologė laidoje pranašaus ateitį šaliai, valdžios bei pramogų pasaulio atstovams.
Nijolė Pareigytė
N.Pareigytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Su „Olialia“ mergaitėmis, nusifotografavusiomis „Vakaro žinių“ kalendoriui, atvykusi Nijolė Pareigytė iš Vaivos Budraitytės lūpų išgirdo verdiktą. Ji privalo ištekėti per metus arba tos galimybės teks laukti labai ilgai. Šį savaitgalį gimtadienį švenčianti dainininkė santuokai įtvirtinti turi laiko iki kitos savo gimimo dienos. Lyg nujausdami, kad ir vėl kalba su Nijole pasisuks vedybų tema, Saulėns ir Vydas surengė „69 danguje” atlikėjai žaidimą „Amnezija“. Mergina puikiai žinojo „Jomanto ilgį“, bet dėl svorio prašovė. Gerokai pasunkinusi mylimąjį, ji niekaip negalėjo atsiminti ir buvusios uošvienės, Bžesko mamos, vardo, mat į ją kreipdavosi „mamyte“.

Tačiau didžiausią džiaugsmą „Auksinės blykstės“ vyrams suteikė Nijolės nuotrauka „Olialia“ kalendoriuje. Atlikėja prisipažino, kad pagaliau išsipildė jos svajonė. Ant rankų Saulėno įnešta į studiją ir perduota Baubliui Nijolė pasakojo, kad ne iš karto sutiko apsinuoginti: „Pasilaužiau, parodžiau porą kartų ragus, bet paskui sutikau.“ „Auksinės blykstės“ vyrams kilo klausimas, kam ji kombinezoną užsivilko, juk be jo geriau.

Nuotraukoje matoma autoserviso aplinka, pasirodo, „69 danguje“ atlikėjai išties artima, nes gyvendama su tėvais tėčiui padėdavo krapštytis garaže. „Mama prašydavo, kad padėčiau virtuvėje, o aš sakydavau, kad geriau vinį kur nors įkalsiu“, – juokėsi Nijolė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius