Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinėje blykstėje“ svečiuosis ateivių ambasados steigimo aktyvistai

Šį penktadienį LNK muzikinis pokalbių šou „Auksinė blykstė“ bus mistiškai aštri.
Kristupas Baublys
Kristupas Baublys – vienas iš „Auksinė blykstės“ vedėjų. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad garsūs Lietuvos žmonės ir paslaptingi veikėjai ners į kosmoso platybes ir bandys atsakyti į klausimą, ar tikrai mes Visatoje -–ne vieni.  

Laidoje viešėjęs vienas garsiausių šalies būrėjų, teigiantis, kad gauna stebuklingą energiją iš kosmoso Leopoldas Malinauskas dėstė teorijas, kad mes tikrai ne vieni, tik nuolat nerimavo, kad nupasakodamas savo patirtį gali pasirodyti kaip žmogus, kuriame reikalinga psichoterapeuto pagalba. Okultinių studijų centro vadovas, pokalbiui „Auksinės blykstės“ studijoje įsibėgėjus, prisipažino, kad matė keistus, skraidančius objektus danguje. Vyro teigimu, tada pajautė slogius jausmus, nerimą ir iš vidaus kylančią nemalonią būseną. Lietuvos raganius tai regėjo drauge su kaimynu ir jo šunimi. L. Malinauskas pasakojo, kad greta jo buvusio vyriškio likimas po šio reginio pasisuko netikėta linkme. Kaimynas sunkiai suvokė, ką matė, kas su juo darėsi, nebesusikalbėjo su artimaisiais ir ėmė išgėrinėti. Leopoldas jokių pasekmių, tikino, nepajutęs. Jo manymu, kaimynas padarė didžiausią klaidą – papasakojo tai kitiems.

Aršiu oponentu Okultinių studijų centro vadovui šiame pokalbyje tapo garsus politikas Julius Veselka. Ekonomikos mokslų daktaras tvirtino, kad žmonės gali daug ką pamatyti naktį vaikštinėdami ir į dangų vėpsodami, bet faktų jokių dar niekas jam ant stalo nepadėjęs.

Aršiu oponentu Okultinių studijų centro vadovui šiame pokalbyje tapo garsus politikas Julius Veselka. Ekonomikos mokslų daktaras tvirtino, kad žmonės gali daug  ką pamatyti naktį vaikštinėdami ir į dangų vėpsodami, bet faktų jokių dar niekas jam ant stalo nepadėjęs. „Apskritai manau, kad mūsų Žemė yra gyva ir ji mus kartais ima ir patvarko.“ Julius Veselka „Auksinėje blykstėje“ oponavo Lietuvos raganiui, nes netiki, kad dar kažkur yra gyvų būtybių, atkeliaujančių į mūsų planetą. Tačiau labiausiai politiką pribloškė laidoje pasirodęs Raeliečių judėjimo atstovas Lietuvoje Vitalius Prascienius, kuris kreipėsi į šalies vadovus prašydamas vietos ateivių ambasadai steigti. Aštriais pasisakymais garsėjantis politikas nesugebėjo sulaikyti juoko, raeliečiui ėmus pasakoti, kad jų judėjimas prasidėjo nuo tada, kai vienas žmogus „turėjo kontaktą su nežemiška būtybe, nusileidusia į mūsų planetą“. J.Veselka ateivių gerbėją pavadino gudriu žmogumi.     

Po aršios vyrų diskusijos bandant atsakyti į klausimą, ar mes Visatoje ne vieni, Juliaus Veselkos laukė Išpažinčių dėžė, kurioje buvo atskleista politikui nelabai maloni istorija iš laikų, kai jis buvo ministras. Vyriškis kadaise ne itin taktiškai pasielgė su iš užsienio atvykusia delegacija.

Linkėjimai iš Marso, svečiai iš kitos planetos, regėti reiškiniai ir bandymai juos paaiškinti – jau šį penktadienį mistikos ir aštrių diskusijų kupinoje “Auksinėje blykstėje.”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius