-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinėje savaitės blykstėje" Landsbergis taps krepšininku ir bandys pataikyti į krepšį

Sekmadienį, artėjant Vasario 16-ajai, „Auksinėje savaitės blykstėje“ kunkuliuos patys patriotiškiausi jausmai. O kas Lietuvoje gali būti patriotiškiau už krepšinį ir Vytautą Landsbergį? Nebent profesorius Vytautas Landbergis, žaidžiantis krepšinį...
Vytautas Landsbergis
Vytautas Landsbergis / „Scanpix“ nuotr.

Profesorius sutiko dalyvauti Vydo ir Saulėno žaidime, kuriuo tikrinami laidos herojų patriotiniai jausmai. Teko mesti kamuolį į krepšį: įmeti – esi patriotas, neįmeti – deja, ne. Profesorius drąsiai metė ir...

Vytautas Landsbergis prisiminė olimpines žaidynes Barselonoje, kur stebėjo krepšininkų pasirodymą ir ėjo jų sveikinti į persirengimo kambarius. Su nostalgija profesorius prisiminė, kaip žaidėjai užvilko jam marškinėlius, kaip laistėsi šampano purslais, kaip visi vyrai giedojo Lietuvos himną įvairiausiomis intonacijomis. Politikas pastebėjo, kad dar taip skambančio jo negirdėjusi buvo jo, muziko, ausis.

Profesorius neslėpė esantis tikras aistruolis, kuris nenusėdi ramiai, šūkauja, kai krepšinį žaidžia lietuviai. Ponia Gražina negali žiūrėti varžybų, nes nervinasi labiau nei jis, tad tik joms pasibaigus paklausia rezultato.

Labai nenoriai, bet profesorius sutiko pagroti fortepijonu ir sulaukė tikrų ovacijų iš publikos, laidos vedėjų ir komandos.

Beje, paklaustas savo paties legendine fraze: „Kas galėtų paneigti, kad Vytautas Landsbergis kandidatuos į prezidento postą...", profesorius atsakė: „Tik jis pats galėtų." O ką atsakė perklaustas, sužinosite „Auksinėje blykstėje"

„Auksinė savaitės blykstė“ – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius