Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksiniame balse“ dalyvaus Sidnėjaus operos solistas ir elektroninės šokių muzikos atstovė

Iki Lietuvoje tikro garso muzikinio projekto „Auksinis balsas“ pradžios laiko lieka vis mažiau, o projekto kūrėjai atskleidžia vis daugiau konkurso dalyvių. Jau rugsėjį į LRT eterį sugrįžtančio projekto scenoje savo jėgas išbandys Monika Liubinaitė (Monika Liu) ir operos solistas Antanas Zakarauskas.
Monika Liubinaitė (Monika Liu)
Monika Liubinaitė (Monika Liu) / LRT nuotr.

Po 13 metų, praleistų svetur, Sidnėjaus operoje dainavęs A.Zakarauskas sako, kad „Auksinis balsas“ – puiki galimybė Lietuvos publikai pranešti, jog sugrįžo.

„Dauguma tikriausiai nori nugalėti, tačiau mano tikslas – susipažinti su kitos muzikos atstovais ir parodyti žmonėms, kad aš esu“, – neslepia A.Zakarauskas.

Dainininkas tikisi projekte sutikti bendraminčių, puikiai praleisti laiką ir palikti dalelę savęs televizijos žiūrovų širdyse. „Kodėl nedalyvauti ten, kur gera?“ – apie sprendimą pasirodyti projekte kalba A.Zakarauskas.

Pasak jo, įdomu save išbandyti kitame žanre, juk jei nebandysi – nežinosi. Skirtingų muzikos stilių egzamino operos meistras tikina nebijantis, mat yra tekę vienaip ar kitaip prisiliesti prie kiekvieno muzikos žanro.

LRT nuotr./Antanas Zakarauskas
LRT nuotr./Antanas Zakarauskas

„Apsistojau prie to, kas nesensta ir netirpsta laike. Tai – klasikinis dainavimas ir opera. O pabandyti galiu viską“, – teigia A.Zakarauskas. Kitų „Auksinio balso“ dalyvių solistas kol kas nepažįsta, tačiau mano, kad ras bendraminčių.

„Galbūt žmonės galvoja panašiai, kaip ir aš: kodėl nepabandžius dainuoti taip, kaip kitu atveju galbūt nedainuotume?“ – mano A.Zakarauskas.  Jo teigimu „Auksinis balsas“ – projektas, turintis pasiūlyti daugiau nei visi kiti Lietuvos muzikiniai projektai.

A.Zakarauskui pritaria ir kita „Auksinio balso“ dalyvė Monika Liubinaitė, dar žinoma kaip Monika Liu.

Jos manymu, šis projektas išsiskiria profesionalumu, o gyvas orkestras – unikalu. Dainininkė jau yra išbadžiusi įvairiausius muzikinius stilius – nuo džiazo iki elektroninės šokių muzikos, tad kiekvieną savaitgalį laukiančio muzikinio stiliaus egzamino tikrai nebijo.

Ji  sako, kad šiame LRT projekte tikisi gerai praleisti laiką. „Svarbiausia – dalyvauti“, – mano atlikėja. M.Liubinaitės teigimu, visi „Auksinio balso“ dalyviai – tikri profesionalai, o tai tik patvirtina, kad laikas, praleistas projekte, bus nuostabus.

LRT nuotr./Monika Liubinaitė (Monika Liu)
LRT nuotr./Monika Liubinaitė (Monika Liu)

Televizijos pasididžiavimas, didžiausias Lietuvoje tikro garso koncertas „Auksinis balsas“, naujajame sezone vėl grįžta į eterį. Dešimt žinomų Lietuvos atlikėjų kiekvieną savaitę laikys muzikinį egzaminą, o juos vertins ne tik kompetentinga komisija, bet ir gyvą muziką mėgstantys televizijos žiūrovai.

„Auksinis balsas“ – jau nuo rugsėjo 20 d. LRT televizijos eteryje kiekvieną šeštadienio vakarą, 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius