-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksiniame jubiliejuje“ krepšininkas Šarūnas Jasikevičius su Marijonu Mikutavičiumi dainuos „Tris milijonus“

Praėjus dešimčiai metų nuo Lietuvos rinktinės triumfo Stokholme, rugsėjo 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje į vieną komandą vėl susiburs „auksinė Lietuvos rinktinė“. Būtent apie renginį „Auksinis jubiliejus“ pirmadienį surengtoje spaudos konferencijoje pasakojo Rolandas Skaisgirys, Linas Zareckas, Arvydas Macijauskas, Linas Kunigėlis, Gintaras Krapikas ir Darius Songaila.
Marijonas Mikutavičius ir Šarūnas Jasikevičius
Marijonas Mikutavičius ir Šarūnas Jasikevičius / Žmonės.lt/Fotodiena/Roberto Dačkaus nuotr.

Čempioniškos rinktinės kapitonui Sauliui Štombergui dar kartą bus patikėta kartu su Dariumi Songaila į aikštę išvesti Europos krepšinio žvaigždes Šarūną Jasikevičių, Arvydą Macijauską, Ramūną Šiškauską, Eurelijų ir Mindaugą Žukauskus, Virginijų Praškevičių ir kitus žaidėjus, padėjusius Švedijoje nukalti Europos krepšinio auksą.

Dešimtmečio proga lietuviai draugiškai susirungs su „EuroStars“ komanda, sudaryta iš anų laikų garsių Rusijos, Graikijos, Ispanijos, Latvijos ir kitų valstybių rinktinių krepšininkų.

Viena didžiausių jubiliejinio renginio staigmenų bus krepšinio himnu vadinamo kūrinio „Trys milijonai“ netikėta versija, kurią atliks Marijonas Mikutavičius ir krepšininkas Š.Jasikevičius. „Velnias, reikės mažiausiai savaitę ruoštis“, – taip sužinojęs apie laukiančią užduotį sureagavo krepšininkas.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs A.Macijauskas džiaugėsi sulaukęs kvietimo prisijungti prie šio renginio ir dar kartą prisiminti legendinę pergalę. „Prisiminimai yra malonūs širdžiai, yra vaizdajuostės, kurias pasižiūriu, prisimenu. Tą kartą surengėme šventę Lietuvai, šventę sau. Bus prisiminimų vakaras“, – prisiminimais dalijosi krepšininkas.  

Jam antrino ir kolega D.Songaila, kuris prisiminė, kaip su rinktine keliavo link Europos čempionų titulo. „Atvažiavome čia laimėti, nebuvo nei klausimų, nei abejonių“, – žodžių į vatą nevyniojo krepšininkas.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs L.Zareckas, grupės „Žas“ narys, sakė, kad šiame renginyje išsipildys svajonė, mat Šarūnas ir Marijonas dainuos kartu. „Jis savo gebėjimus parodė 2007 metais“, – juokdamasis sakė L.Kunigėlis. Kitą kūrinį „Fortūna“ su grupe „Žas“ atliks ir likę krepšinio rinktinės nariai.

Spaudos konferencija
Spaudos konferencija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius