Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinių svogūnų 2014“ ceremoniją ves Arūnas Valinskas ir Algis Ramanauskas

Tokio dueto Lietuva dar nematė. Didingiausiai humoro ceremonijai „Auksiniai svogūnai 2014“ diriguos du televizijos vilkai – Arūnas Valinskas ir Algis Ramanauskas. Tiesa, vienas pasipuoš išeiginiu kostiumu ir bus savimi, o kitas lemtingąjį balandžio 1-osios vakarą virs garsiausiu viduramžių pranašu Nostradamu.
Arūnas Valinskas ir Algis Ramanauskas
Arūnas Valinskas ir Algis Ramanauskas / LNK nuotr.

„Į Nostradamą persikūnijęs Algis paranormaliuose „Auksiniuose svogūnuose“ įprasmins praeitį ir ateitį. Kas lieka man? Dabartis“, − konstatuoja A. Valinskas.

Paklaustas, kodėl būtent Algis, Arūnas ima žerti argumentus: „Jis yra Algis – Greitai. O Svogūnai irgi greitai. Ir dar tiesioginis eteris! Mes abu plikiai, abu iš A raidės, abu gimę Gyvatnešio ženkle. Kaip galėtume nebūti puikūs scenos partneriai?“.

Negana to, A. Ramanauskas buvo pamerge A. Valinsko vestuvių dešimtmetyje. Valinskas per tiltą nešė Valinskienę, Marijus Mikutavičius − Renatą Mikailionytę, o Rimas Šapauskas − A. Ramanauską.

„Mūsų duetas bus visais aspektais geresnis nei Arūno duetas su Inga Valinskiene“, − įsitikinęs humoro apdovanojimų Nostradamas.

Paaiškėjus, kad šiemet „Auksiniai svogūnai“ jau penkiolikti, o prie ceremonijos vairo jis stos pirmą kartą, kyla klausimas – ką kandaus humoro meistras veikė iki šiol?

„Visą tą laiką aš sėjau pasėlio grūdą ir bandžiau išrasti dujas, kurios nebūtų pavojingos normaliems žmonėms, bet nuo kurių...“, − nukerta A. Ramanauskas.

Baisiausius metų apsėdimus skaičiuosiantys, ryškiausius politikos vaiduoklius įvardysiantys, linksmiausias raganas ir nelabuosius eksponuosiantys „Auksiniai svogūnai“ – jau balandžio 1-ąją tiesiogiai iš Kėdainių ir tik per LNK. Tik čia bus antgamtiškai juokinga, tik čia susirinks ryškiausios scenos žvaigždės. Atėjo metas sužinoti visą tiesą!

LNK nuotr./Arūnas Valinskas
LNK nuotr./Arūnas Valinskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius