Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas Dautartas grįžta į televiziją

Legendinis televizijos laidų vedėjas Aurimas Dautartas grįžta į TV ekranus. Jau šį šeštadienį, gegužės 1-ąją, jis ves atsinaujinusią laidą „Sport1 savaitgalis“. Kiekvieną savaitgalį transliuojama televizijos „Sport1“ laida, skirta sporto aistruoliams, nuo šiol taps ne tik informatyvi, bet ir linksma.
Aurimas Dautartas
Aurimas Dautartas / SPORT1 nuotr.

„Pamaniau, kodėl gi man negrįžti į televizijos ekraną? O jei tai daryti, tai tik su vėjeliu – todėl lekiu į sporto televiziją! Užteks man pačiam aktyviai sportuoti – pats metas vėl paplušėti ir televizijos studijoje. Galiu užtikrinti, kad bus smagu“, – žadėjo naujasis „Sport1 savaitgalio“ vedėjas A.Dautartas.

Legendinis 34 metų TV laidų vedėjas laidos svečiams – sporto meistrams ir kylančioms žvaigždėms – mes iššūkį. Kiekvienas laidos svečias TV studijoje išbandys savo rankos taiklumą smiginyje, bandys pataikyti į golfo duobutę, atmušti stalo teniso kamuoliukus.

Visi „SPORT1 savaitgalio“ žiūrovai galės garsiai pareikšti savo nuomonę. Interaktyvioje laidoje bus renkama savaitės „Bauda“ ir „Saldainis“ – labiausiai vykę ir labiausiai nenusisekę sporto epizodai. Už juos žiūrovai galės balsuoti telefonu, pateikti savo komentarus.

Be to, atsinaujinusiame „SPORT1 savaitgalyje“ žiūrovai išvys, kad maistą taip pat galima gaminti sportiškai. Tai bus įrodyta laidos rubrikoje „SutitIKIme sporto virtuvėje“.

„Džiaugiamės, kad A. Dautartas – vienas geidžiamiausių televizijos laidų vedėjų – prisijungė prie SPORT1 komandos. Tikime, kad savaitgalio laidos gerbėjų ratas dar labiau išaugs“, – teigė SPORT1 programų skyriaus vadovė Viktorija Butkutė.

Televizija SPORT1 žiūrovams netrukus pateiks ir daugiau staigmenų – jų laukia ir visiškai naujos, ir laiko jau patikrintos autorinės laidos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius